zwdia-fotia

zodia Ο Σεπτέμβριος προβλέπεται να καταστεί ένας σημαντικός μήνας για την προσωπική και ερωτική ζωή σας, αγαπητοί Σκορπιοί!

Αν ακολουθήσετε τη ροή της ατμόσφαιρας, δεν θα υπάρξει τίποτα που να χαλάσει το ρομαντικό σκηνικό σας…

Αλλά αν λειτουργήσετε με τις συνήθεις ιδιόρρυθμες πρακτικές σας, το πιο πιθανό είναι να μην καταφέρετε να αξιοποιήσετε τα πλεονεκτήματα αυτής της περιόδου!

Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου ανοίγει την αυλαία του με πρόθεση να εμπλουτίσει την προσωπική σας ζωή. Καινούργιες γνωριμίες και πολλές συναντήσεις σας αναμένουν από τις πρώτες μέρες του… Γι’ αυτό εξαρτάται από εσάς και μόνο να αποφασίσετε, αν είστε διατεθημένοι να πάρετε τα ρίσκα που θα σας προσεγγίσουν!

Ο Σεπτέμβριος θα διέπεται κατά πολύ από συναισθηματισμό και αισθησιασμό. Αλλά για να τον απολαύσετε, κάντε πρωταρχικό σας όπλο την ειλικρίνεια. Θα την χρειαστείτε, για να αντικρούσετε παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις που ενδέχεται να προκύψουν. Σε καμία περίπτωση μην διστάσετε να υποστηρίξετε τον εαυτό σας και τα ζητούμενά σας!

zodia Σκορπιός Σεπτέμβριος 2019 ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Η συναισθηματική σταθερότητα θα αποδειχθεί σημαντικός παράγοντας για την ευτυχία σας γύρω στις 6 Σεπτεμβρίου. Τώρα είναι πιθανό να συνειδητοποιήσετε πόση σημασία έχει η ύπαρξη ενός ιδιαίτερου ατόμου στη ζωή σας. Δεν είναι ότι δεν το βλέπατε στο περιβάλλον σας… Ωστόσο, μάλλον δεν είχε τύχει να αντιληφθείτε την μεγάλη αξία αυτής της ύπαρξης!

Παρά την πρωτόγνωρα ρομαντική ατμόσφαιρα του πρώτου δεκαημέρου του μήνα, υπάρχει κάτι που πρέπει να “καταπολεμήσετε»: Την παρόρμηση να παραμελήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Είναι φυσικό να νιώθετε ξεσηκωμένοι από τα έντονα συναισθήματα… Αλλά αυτές τις μέρες θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες με σχέση με την καριέρα σας. Δεν πρέπει να τις αφήσετε να προσπεράσουν, γι’ αυτό να είστε σε επαγρύπνηση. Είναι βέβαιο ότι το αντικείμενο του πόθου σας θα το κατανοήσει – και θα το εκτιμήσει!

xartomanteia

zodia Σκορπιός Σεπτέμβριος 2019 ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Ακόμα πιο ευχάριστες και ιδιαίτερες στιγμές σας αναμένουν γύρω στα μέσα του Σεπτεμβρίου. Να ξέρετε ότι η επικράτησή σας στην ερωτική αρένα, θα εξαρτηθεί από την ικανότητά σας να μην λογοκρίνετε τα συναισθήματά σας. Αφήστε τα να αναδύονται με την ένταση που τα νιώθετε, συνοδεύοντάς τα με τρυφερότητα και χαμόγελο!

Τούτου λεχθέντος, να θυμάστε ότι η αυθόρμητη χαρά σας μπορεί να πάει τη σχέση σας πολύ μακριά. Το αντίθετο ισχύει για την συνήθως επιτακτική και “αυτοκρατορική» συμπεριφορά σας… Η ευγένεια και η γνησιότητα, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Γι’ αυτό αξιοποιήστε αυτή τη συγκυρία μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, θέλει να σας απελευθερώσει από τις αρνητικές τάσεις σας!

zwdia-zodia-astrologia-65

Όσο ο μήνας προχωρά προς το τέλος του, θα δοκιμάσετε και πάλι τις αντοχές και τη συναισθηματική σας σταθερότητα. Πρέπει να μάθετε να ακούτε τις απόψεις και της άλλης πλευράς, προκειμένου να μπορέσετε να χαράξετε την μελλοντική πορεία σας από κοινού!

Απολαύστε τις ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας, αποφύγετε τις αιφνίδιες κινήσεις και αλλαγές. Όλα κυλούν τόσο όμορφα και τονώνουν την αισιοδοξία σας στις 30 Σεπτεμβρίου. Είναι η ιδανική στιγμή για να αποδείξετε στους ανθρώπους που αγαπάτε ότι είστε άρτιοι για να σας εμπιστεύονται… Χωρίς κανείς να υπονομεύει την προσωπικότητα του άλλου!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

The post zodia Σκορπιός Σεπτέμβριος 2019 ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις appeared first on ζώδια.

Πηγή: Astro-live.gr