μελλοντολόγος

ζώδια σήμερα 23/09 Τετάρτη .

ζώδια σήμερα 23/09 Κριός .

Αγαπητοί Κριοί, καλύτερα να αφήσετε τα τελεσίγραφα για μια άλλη στιγμή! Ένα τετράγωνο έντασης ανάμεσα στον Ερμή και τον Κρόνο, υπονοεί ότι τα όρια που «θέτετε» θα είναι απλά γραμμές στην άμμο. Στις αλληλεπιδράσεις σας με αγαπημένα άτομα, καλύτερα να προτιμήσετε τον συμβιβασμό αντί της επίθεσης.

Η κατανόηση θα βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από την οπτική της άλλης πλευράς. Θα βοηθήσει μια ειλικρινή συζήτηση, που θα σας διατηρήσει ρεαλιστές. Όλοι κάνουν λάθη, άρα μην αποζητάτε την τελειότητα… ούτε από τους άλλους ούτε από τον εαυτό σας! Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, δεν μπορείτε να ελέγχετε κάθε πτυχή της ζωής σας όσο κι αν προσπαθήσετε! Θα εξυπηρετήσετε καλύτερα τους στόχους σας αν ακολουθήσετε τη ροή της πραγμάτων:

Σας το συστήνει μια σύγκρουση ελέγχου του διανοητικού Ερμή με τον οργανωτή Κρόνο. Θα είναι δύσκολο να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας αν αποζητάτε την τελειότητα.

Ακόμα κι αν κάτι δεν εξελιχθεί όπως θα θέλατε, δεν σημαίνει ότι αποτύχατε. Από την άλλη πλευρά, αν τελευταία τεμπελιάσατε κάπως, είναι καιρός να επιστρέψετε στην παραγωγή! Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα 23/09 Δίδυμοι

Μην βιαστείτε να πανηγυρίσετε για ένα σπουδαίο επίτευγμα, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο πνευματώδης Ερμής που σας κυβερνά, μπορεί να σας παροτρύνει να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Αλλά μια σύγκρουσή του με τον ελεγκτικό Κρόνο, θα διχάσει κάπως την ευρύτερη εικόνα. Αν θεωρούσατε ότι είστε έτοιμοι για ένα μεγάλο βήμα, θα διαπιστώσετε ότι χρειάζεται επιπλέον δουλειά για να αποδώσει. Αυτή η παρακώληση μπορεί να αποδειχθεί και ευλογία: Θα σας δώσει χρόνο να ξαναδείτε τις λεπτομέρειες του σχεδίου σας – και έτσι τελικά να κερδίσετε περισσότερα! Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μπορεί να δυσκολευτείτε να ελέγξετε τα νεύρα σας σε μια οικιακή σύγκρουση! Με τον Ερμή σε αντιπαλότητα με τον Κρόνο, μην προσπαθήσετε να βρείτε λογική εν βρασμώ. Αν ένα κοντινό άτομο γίνεται κυριαρχικό ή αδιαφορεί για τις ανάγκες σας, δεν θα γίνονται αντιληπτές οι νουθεσίες σας. Επειδή χρειάζεστε ανασύνταξη, πάρτε βαθιές ανάσες και ισορροπήστε… Θα βοηθήσει να διεκδικήσετε τα ζητούμενά σας χωρίς απολογητικό ή ενοχικό ύφος! Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 23-26/09 Εξελίξεις με σωστό τρόπο – Υπογραφές – χρήματα

ζώδια σήμερα 23/09 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, νιώθετε κάποια αβεβαιότητα για το μέλλον σας; Την προκαλεί μια σύγκρουση του ευγενικού Ερμή με τον απαιτητικό Κρόνο. Καλύτερα να μην βιαστείτε για τις επόμενες κινήσεις σας, πριν μελετήσετε διεξοδικά όλα τα δεδομένα. Πολλά δεν θα είναι ξεκάθαρα και κάποια στοιχεία έχουν διαφύγει της προσοχής σας. Μια αποδοτική ομάδα μπορεί να βοηθήσει να κάνετε βήματα προόδου… Μόνο φροντίστε να επιστρατεύσετε τους κατάλληλους, για να μην φορτωθείτε επιπλέον φόρτο! Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Μειώστε την ορμή σας, αγαπητοί Παρθένοι! Πριν βάλετε σφραγίδα σε ένα εγχείρημα, κάποια εμπόδια φαίνεται να προκύπτουν στην πορεία σας. Χρεώστε τα σε ένα τετράγωνο αναστάτωσης ανάμεσα στον Ερμή και τον Κρόνο. Μην πανικοβληθείτε και χάσετε την ψυχραιμία σας. Ίσως η οπτική ενός τρίτου, να σας δείξει ποιες πτυχές σας διέφυγαν ώστε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Έτσι θα αποφύγετε να βρεθείτε ξανά μπροστά στα ίδια προβλήματα στο μέλλον! Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα 23/09 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, παραμείνετε εστιασμένοι στους δικούς σας στόχους! Θα είναι εύκολο να απορροφηθείτε από θέματα άλλων και να παραμερίσετε τα δικά σας ζητούμενα! Μια σύγκρουση του Ερμή με τον Κρόνο, σας κάνει πιο επιρρεπείς στους περισπασμούς… Γι’ αυτό μην υπονομεύσετε την εργασία σας, σπαταλώντας ώρες για να αναλύετε τις θέσεις σας. Ακούστε τις απόψεις των άλλων, πείτε τη δική σας και καταλήξτε σε έναν συμβιβασμό: Μπορεί να είναι απλά η συμφωνία ότι διαφωνείτε! Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, δεν θα σας βγάλει κάπου η εμμονή με το παρελθόν! Ένα καρμικό τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Κρόνο, βάζει υπό τον προβολέα κάποιες σημαντικές σχέσεις. Είναι εύκολο να βρείτε έναν περισπασμό για να σταματήσετε να σκέφτεστε… Αλλά αυτό δεν θα λύσει το πρόβλημα, μόνο θα σας απομακρύνει από αυτό. Δεν είναι η ιδανική διαδρομή, απλά θα σας δώσει τον χρόνο να δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική! Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-fotia

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, παραδοθείτε στη δύναμη της ομάδας! Ξέρετε ότι έχετε να χειριστείτε πολλά και δεν μπορείτε να το κάνετε πλέον μόνοι. Ένα τετράγωνο έντασης ανάμεσα στον εκφραστικό Ερμή και τον οργανωτικό Κρόνο, φορτίζει τον συνεργατικό τομέα σας. Δεν θα αποδείξετε κάτι αν σηκώνετε το βάρος μόνοι, στην ουσία ρισκάρετε τη συνολική αποτελεσματικότητα. Κανείς δεν μπορεί να διαβάσει τη σκέψη σας: Δηλώστε ότι χρειάζεστε βοήθεια και θα δείτε να προχωράτε πιο γρήγορα απ’ όσο φανταζόσασταν! Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αποφύγετε τους συγκρουσιακούς ανταγωνισμούς, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας ανορθώνει την αποδοτικότητά σας… Αλλά μια σύγκρουσή του με τον Ερμή, ίσως σας φέρει αντιμέτωπους με όποιον βρεθεί στον δρόμο σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργείτε εχθρούς ή αντιπάλους. Αντιθέτως, θα προχωρήσετε πιο γρήγορα αν «συλλέγετε» συμμάχους! Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 23-26/09 Εξελίξεις με σωστό τρόπο – Υπογραφές – χρήματα

chartomantia-098

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, ονειρεύεστε μια απόδραση; Είναι πιθανό να οδηγηθείτε σε μια ουσιαστική και παρορμητική αλλαγή, εξαιτίας μιας εριστικής όψης του Ερμή με τον Κρόνο! Αλλά πριν πάρετε μια βιαστική απόφαση, αναλογιστείτε αν θα υπάρξουν μακροπρόθεσμες επιπλοκές. Είστε πραγματικά έτοιμοι να δεσμευτείτε σε αυτό που σκέφτεστε; Ίσως είναι καλύτερα να προηγηθεί ένας πιο άρτιος σχεδιασμός… Και μπορεί στη διαδρομή να αντιληφθείτε αν τελικά τρέχετε μακριά από κάποια άβολη συγκυρία! Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, μιλήστε ανοικτά! Ο Ερμής συγκρούεται με τον Κρόνο και σας ωθούν να πείτε τις αλήθειες σας έτσι κι αλλιώς. Λόγω της συγκυρίας, μπορεί να εκφράσετε τις απόψεις σας με τρόπο που να απομακρύνει φίλους ή συνεργάτες. Θα είναι συνετό να πάρετε μια βαθιά ανάσα πριν μιλήσετε, γιατί ενδέχεται να εκφραστείτε με θυμό ή επίθεση. Επειδή έχετε την ευκαιρία να ενδυναμώσετε πολλές σχέσεις τώρα, επιλέξτε με περισσότερη προσοχή τα λόγια σας! Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

The post ζώδια σήμερα 23/09 Να αφήσετε τα τελεσίγραφα για μια άλλη στιγμή appeared first on ζώδια.

Πηγή: Astro-live.gr