zwdia-66

Νοέμβριος ‘20 Ιχθύες Επιτέλους ανοίγουν τα επικοινωνιακά κανάλια σας, αγαπητοί Ιχθύες!

Τον τελευταίο καιρό διστάζατε να εκφραστείτε ελεύθερα, κυρίως από φόβο μήπως παρεξηγηθείτε ή παρερμηνευτείτε.

Στη διάρκεια του φετινού Νοεμβρίου ο φόβος εξανεμίζεται και μπορείτε να επωφεληθείτε από τις επαφές σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όλη αυτή την ατμόσφαιρα την είχε δημιουργήσει ο Ερμής, που κινιόταν ανάδρομος τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Αλλά από τις 3 Νοεμβρίου επιστρέφει σε ορθή πορεία, στο εδάφη του διπλωματικού Ζυγού. Κάντε τις προσεγγίσεις με ευγένεια και διακριτικότητα, ακόμα και ψιθυρίζοντας… Θα τραβήξετε περισσότερη την προσοχή και θα έχετε θετικές ανταποκρίσεις!

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στις 14 του μήνα, στον ερωτικό Σκορπιό που αποτελεί επίσης ζώδιο του Νερού. Αυτή θα σας φωταγωγήσει ένα νέο ρομαντικό μονοπάτι, που θα πρέπει να επιδείξετε τόλμη για να το επιλέξετε: Η ενέργεια του Σκορπιού θα τονώσει την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σας… Είναι καλή στιγμή για να κάνετε ένα άλμα πίστης για την αγάπη!

Ζώδια Νοέμβριος ‘20 Ιχθύες μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Η Αφροδίτη που προστατεύει τις σχέσεις, περνά στον Σκορπιό από τις 21 Νοεμβρίου. Αυτή η μετάβαση θα εμφυσήσει στην ερωτική σας ζωή περισσότερο ενθουσιασμό και πάθος. Σας αναμένουν πολλές ευχάριστες εμπειρίες στο εξής, αν φανείτε πρόθυμοι να ρίξετε τις άμυνές σας και να εξερευνήσετε… Το μόνο που χρειάζεται για να βιώσετε τις φαντασιώσεις σας, είναι να υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη με έτερο εμπλεκόμενο άτομο!

Ο Ποσειδώνας που σας κυβερνά, επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 28 του μήνα στα δικά σας διαισθητικά ύδατα. Τώρα η ατμόσφαιρα στην προσωπική σας ζωή θα πάρει μια πιο ρεαλιστική χροιά. Αν αποφεύγατε εσκεμμένα κάποια θέματα τον τελευταίο καιρό, να ξέρετε ότι πλέον δεν θα μπορείτε να «κρυφτείτε» πουθενά!

zwdia-9-zvdia-9Αξιοποιήστε τις τελευταίες μέρες του φετινού Νοεμβρίου για να ανοιχτείτε σε διαφορετικές απόψεις και οπτικές. Τα άστρα σας διαβεβαιώνουν ότι θα είναι μια εξαιρετικά θεραπευτική και ανακουφιστική διεργασία. Επίσης, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τώρα τις ονειροπολήσεις σας… Μπορούν να αποτελέσουν σκιαγράφημα για το μέλλον σας, αντί για περισπασμό!

Ζώδια Νοέμβριος ‘20 Ιχθύες προβλέψεις ευεξίας

Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό δυσκολευόσασταν να τηρήσετε το πρόγραμμα εξάσκησης και διατροφής σας, αγαπητοί Ιχθύες. Αλλά πλέον θα έχετε τη βοήθεια του Ερμή, που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 3 Νοεμβρίου στον Ζυγό. Η αναστροφή του θα παράσχει την απαραίτητη διαύγεια, για να εντοπίσετε τι σας εμπόδισε και πώς θα το ξεπεράσετε!

Έχοντας επίγνωση των προβλημάτων σας, μπορείτε να τα επιλύσετε πιο εύκολα. Αρχίστε με μικρά βήματα γύρω στις 9 του μήνα, που η Δήμητρα της σποράς περνά στο ζώδιό σας. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα μόλις καταστρώσετε το επόμενο πρόγραμμα για την υγεία σας!

Όταν οργανώνετε τις μελλοντικές σας πρακτικές, μην παραβλέψετε και τη συναισθηματική σας ευμάρεια. Όσα νιώθετε θα αποκτήσουν περισσότερη ένταση από τις 10 Νοεμβρίου, εξαιτίας της μετάβασης του Ερμή στον Σκορπιό. Μην διστάσετε να συζητήσετε με έναν φίλο ή έναν ειδικό ό,τι σας προβληματίζει!

taro-6-9
Η πίεσή σας μπορεί να μειωθεί κατακόρυφα, με λίγους μοναχικούς περιπάτους ή τονωτικά μασάζ. Να τα προσφέρετε στον εαυτό σας από τις 13 του μήνα και μετά, που ο πολεμιστής Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον ορμητικό Κριό που κυβερνά… Και μην ξεχνάτε να παίρνετε βαθιές ανάσες!

Ζώδια Νοέμβριος ‘20 Ιχθύες μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον Σκορπιό στις 14 Νοεμβρίου. Επιλέξτε να μαγειρέψετε ένα νόστιμο και διατροφικά πολύτιμο γεύμα για τον εαυτό σας: Θα τονώσει το σώμα αλλά και το πνεύμα σας!

Και η Αφροδίτη θα περάσει στον Σκορπιό στις 21 του μήνα, ενώ παράλληλα ο Ήλιος θα μπαίνει στον Τοξότη. Αυτή είναι η καλύτερη μέρα για να γυμναστείτε αποδοτικά, καθώς θα είστε φορτισμένοι με αντοχή και ενέργεια. Μόνο μην βιαστείτε να θέσετε νέους στόχους μέχρι τη λήξη του φετινού Νοεμβρίου: Στις 30 αναδύεται η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στους άστατους Διδύμους… Καλύτερα να εστιάσετε στη φροντίδα και περιποίηση του εαυτού σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

The post Ζώδια Νοέμβριος ‘20 Ιχθύες μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις appeared first on ζώδια.

Πηγή: Astro-live.gr