chartomantia-098

Νοέμβριος ‘20 Αιγόκερως Με κάποια ένταση φαίνεται να ανοίγετε τον φετινό Νοέμβριο, αγαπητοί Αιγόκεροι…

Κάτι έχει επηρεάσει την ερωτική σας ζωή, με αποτέλεσμα να έχει χάσει μέρος της απόλαυσης και της διασκέδασής της.

Παρ’ όλα αυτά, μην αποφύγετε να πάρετε όποιες σημαντικές αποφάσεις χρειάζονται!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μια βαριά ατμόσφαιρα με έντονη ενέργεια θα σας περιβάλλει… Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 3 Νοεμβρίου, μέσα στον αρμονικό Ζυγό. Από εκεί θα σχηματίσει ένα δυσχερές τετράγωνο στις 6 του μήνα, με τον Κρόνο που σας κυβερνά και είναι στο ζώδιό σας. Μην εστιάσετε στα αρνητικά της αγάπης, στραφείτε στις απαραίτητες δράσεις από πλευράς σας. Και αποφύγετε να γνωστοποιήσετε τα όποια προβλήματά σας, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Στα εδάφη σας διαμένουν επίσης ο επεκτατικός Δίας και ο βαθυστόχαστος Πλούτωνας. Οι δυο τους θα βρεθούν σε σύνοδο στις 12 Νοεμβρίου, δίνοντάς σας τροφή για σκέψη: Θα είναι θαυμάσιο να βιώνετε την ερωτική σας ζωή όπως επιθυμείτε – και συγχαρητήρια. Αλλά αν μπορούν ή πρέπει να γίνουν βελτιώσεις, αρχίστε να τις κάνετε!

Ζώδια Νοέμβριος ‘20 Αιγόκερως μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Η Αφροδίτη των σχέσεων περνά στον δυναμικό Σκορπιό στις 21 του μήνα. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το υδάτινο περιβάλλον δεν την ευνοεί ιδιαίτερα. Ακόμα κι αν νιώσετε χημεία με το ταίρι σας ή μια καινούργια γνωριμία, δεν θα είναι εύκολο να περάσετε και στην πράξη… Καλύτερα να παραμείνετε σιωπηλοί, μέχρι να διαλυθεί η ένταση στην ατμόσφαιρα και να είστε πιο σίγουροι!

Ο Ποσειδώνας των ψευδαισθήσεων επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 28 Νοεμβρίου, στα διαισθητικά ύδατα των Ιχθύων που κυβερνά. Αυτή η αναστροφή πρόκειται να σας ανοίξει τα μάτια, για μια κατάσταση που αρνείστε να δείτε εδώ και καιρό. Πώς θα αντιδράσετε, όταν η αλήθεια σταθεί μπροστά σας; Μην στραφείτε πάλι σε κάποιον περισπασμό, αγαπητοί Αιγόκεροι… Αυτή τη φορά πρέπει να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα!

Ζώδια Νοέμβριος ‘20 Αιγόκερως προβλέψεις ευεξίας

Ποιος λέει ότι οι αποφάσεις για μια «νέα χρονιά» πρέπει να τίθενται την 1η Ιανουαρίου; Επειδή σας αρέσει να πρωτοπορείτε πάντα, μπορεί να θέλετε να θέσετε τους στόχους σας για το 2021 από τώρα, αγαπητοί Αιγόκεροι!

Η τύχη είναι με το μέρος σας επί αυτού, χάρη στην επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 3 Νοεμβρίου στον Ζυγό. Θα σας βοηθήσει να καταστρώσετε ένα νέο πρόγραμμα εξάσκησης και διατροφής, με πρακτικές που θα το κάνουν εφικτό!

tarw-zwdia

Ζώδια Νοέμβριος ‘20 Αιγόκερως μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Μην αρκεστείτε μόνο σε όσα αφορούν το σώμα σας και την υγεία του. Επεκταθείτε σε κάποιους συναισθηματικούς και πνευματικούς στόχους επίσης. Θα δείτε ότι η γενικότερη ευημερία σας είναι πιο προσιτή, καθώς η Δήμητρα περνά στους Ιχθύες στις 9 του μήνα!

Την αμέσως επόμενη μέρα θα νιώσετε σαν να πετάτε στα σύννεφα, όταν ο Ερμής θα περάσει στον Σκορπιό. Αν ο καιρός το επιτρέπει φροντίστε να εξασκηθείτε σε εξωτερικό χώρο, για να απορροφήσετε περισσότερη από αυτή τη θετική ενέργεια. Και ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 13 Νοεμβρίου, στον αποφασιστικό Κριό που κυβερνά. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε κάποιες υγιείς αλλαγές στην καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής σας!

dream

Μην επιστρέψετε στην αρνητική ενέργεια κάποιων ατόμων του περιβάλλοντός σας να σας καταβάλει: Με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 14 του μήνα, οι δονήσεις τους μπορεί να καταστρέψουν το εξαιρετικό σας πρόγραμμα!

Από τις 21 και μετά, η υγεία και η εξάσκησή σας παίρνουν την ανιούσα. Η Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό και παράλληλα ο Ήλιος περνά στον Τοξότη. Η συγκυρία θα σας γεμίσει αντοχή και φιλοδοξία, για να υλοποιήσετε όλους τους στόχους σας με αποφασιστικότητα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The post Ζώδια Νοέμβριος ‘20 Αιγόκερως μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις appeared first on ζώδια.

Πηγή: Astro-live.gr