Ξεχωριστή παρουσία είχε η Αιγιάλεια, μέσω της Παναιγιάλειας Ενωσης Συνεταιρισμών στην 15η Διεθνή Εκθεση Horeca της Αθήνας, όπου παρουσίασε προϊόντα και εξοπλισμό τροφοδοσία τουριστικών καταλυμάτων και χώρων εστίασης.
Ο αιγιώτης σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας Σπύρος Ανέστης πρόσφερε στους επισκέπτες Κορινθιακή Σταφίδα σε συνταγές σταδιφόπιτας, σταφιδόψωμου, κριθαρότου με λαχανικά, σε σαλάτας, τοματίνια, φορμαέλα Καλαβρύτων με βινεγκρέτ Μαυροδάφνης Πατρών και ξίδι μπαλσάμικο, ενώ ο υπεύθυνος…

Πηγή: pelop.gr