Ηταν την περασμένη άνοιξη όταν το Star ανακοίνωσε ότι η Βίκυ Καγιά δεν θα βρίσκεται στον νέο κύκλο του GNTM. Με ανακοίνωση το κανάλι γνωστοποιούσε ότι η Βίκυ Καγιά, που έχει συνδέσει το όνομά της με το ριάλιτι μοντέλων, δεν θα βρίσκεται στη θέση του κριτή αλλά θα παρουσιάζει το Dancing with the Stars.

Μερικούς μήνες μετά, η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala και τον Κώστα Μπουρούση αποκαλύπτει τον λόγο που αποφάσισε να μην συνεχίσει στο GNTM. «Υπήρξε η πρόταση για το Dancing with the Stars και έπρεπε να σταματήσω από το άλλο project γιατί είχα κουραστεί πάρα πολύ. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο πίσω από αυτό.

Είχα μείνει πέντε χρόνια χωρίς διακοπές με δύο μικρά παιδιά στο σπίτι, δεν ένιωθα ότι μπορούσα να συνεχίσω άλλο σε αυτόν τον ρυθμό. Από την κούραση και την ταλαιπωρία δεν είχα την ενέργεια και το πάθος που έπρεπε να έχω. Χρειαζόμουν πρωτίστως να ξεκουραστώ και η πρόταση του DWTS με σήκωσε από την καρέκλα, μου έδωσε προοπτική, πάθος, χαρά. Είναι ένα νέο challenge», δήλωσε.

«Ήταν πολύ δύσκολο όταν πήρα απόφαση την προηγούμενη άνοιξη. Μόνο ψυχοσωματικά δεν έβγαλα. Το πένθησα πολύ», είπε η Βίκυ Καγιά.

Πηγή: alphafreepress.gr