Με δάκρυα στα μάτια και εμφανή τη συγκίνησή τους εμφανίστηκαν σήμερα ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα, βλέποντας τα λουλούδια και τα αφιερώματα στο Marlborough House που απαίτησαν χιλιάδες θαυμαστές του πρίγκιπα Φίλιππου μετά τον θάνατό του την περασμένη Παρασκευή.

Το παλάτι μπορεί να ζήτησε να μην γίνουν αφιερώματα, αλλά οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας δεν φαίνεται να ακολούθησαν την εντολή. Συγκεκριμένα, το παλάτι ζήτησε από το κοινό να μην τοποθετεί λουλούδια μπροστά στις βασιλικές κατοικίες για να αποφευχθεί τυχόν παραβίαση των κατευθυντήριων γραμμών κατά του κορωνοϊού. Αντ’ αυτού, συμβούλευσαν το κοινό να κάνει μία δωρεά σε κάποια φιλανθρωπική οργάνωση. Όμως το μήνυμα αυτό δεν φάνηκε να σταματά πολλούς που ήθελαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον επί 73 χρόνια «βράχο» της βασίλισσας Ελισάβετ, που πέθανε την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 99 ετών.

Τα λουλούδια και τα αφιερώματα αυτά που άφησαν χιλιάδες πιστοί μπροστά από τις βασιλικές κατοικίες συγκεντρώθηκαν και μεταφέρθηκαν στο Marlborough House, την έδρα της Κοινοπολιτείας και σήμερα το πρωί, ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του πήγαν να τα δουν από κοντά, με το βασιλικό ζευγάρι να δείχνει συναισθηματικά φορτισμένο διαβάζοντας κάποια από τα μηνύματα του κοινού.

Μεταξύ των αφιερωμάτων ήταν και μια μινιατούρα land Rover παρόμοιο με αυτό που θα μεταφέρει το φέρετρό του το Σάββατο, με την φράση «Ο Δούκας. R.I.P» στην οροφή. Δίπλα μια κάρτα έγραφε: «Δεν θα ξεχαστείς ποτέ. Αναπαύσου εν ειρήνη» ενώ ένα άλλο ανέφερε: «Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν τη λύπη μας, είσαι στις προσευχές μας».

Ένα ακόμη απευθυνόταν στη βασίλισσα Ελισάβετ και έγραφε: «Στέλνουμε την αγάπη και τα συλλυπητήριά μας για την απώλεια του αγαπημένου σας πρίγκιπα Φίλιππου. Με αγάπη Λάιλα, Λις και Νιλ».

The post Βαθύτατα συγκινημένοι Κάρολος και Καμίλα μπροστά στη θάλασσα λουλουδιών για τον πρίγκιπα Φίλιππο appeared first on Magnesia News.

Πηγή: magnesianews.gr