Η γνωστή ιαπωνική εταιρία βελτιώσεων έπιασε στα χέρια της το Challenger, προσθέτοντας στην αμερικάνικη υπερβολή την δική της χαρακτηριστική ταυτότητα, που κάνει όλες τις δικές της δημιουργίες να ξεχωρίζουν, στον κόσμο των τεσσάρων τροχών.

Το έκδηλο old school ιαπωνικό στοιχείο που χαρακτηρίζει όλες τις δημιουργίες της Liberty Walk μοιάζει να δένει πολύ εντυπωσιακά με τις διαχρονικές αμερικάνικες γραμμές του σύγχρονου Dodge Challeneger. Οι σήμα κατατεθέν μαύρες προεκτάσεις στους θόλους των τροχών “σκεπάζουν” με θαλπωρή τους μαύρους τροχούς των 20 ιντσών με το σεβαστό πλάτος. Μια ducktail αεροτομή στο πίσω μέρος και το έξετρα κάτω χείλος στον προφυλακτήρα συμπληρώνουν την εικόνα της δημιουργία της Liberty Walk.

Για αυτή την πολύ χαμηλή σιλουέτα του Challenger φροντίζει μια αερανάρτηση που επαναφέρει το κουπέ σε… οδηγίσιμο ύψος όταν αυτό είναι απαραίτητο. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Liberty Walk ασχολείται με το αμερικάνικο muscle car, όπως θα δείτε και εσείς με μια επίσκεψη στο site των Ιαπώνων. To πλήρες κιτ για το αμάξωμα κοστίζει 5.140 ευρώ χωρίς φυσικά τα μεταφορικά, ενώ αν δεν επιθυμείτε το εμπρός σπόιλερ τότε η τιμή του πέφτει λίγο κάτω από τα 4.300 ευρώ.

Αν βρίσκετε την πρόταση της ιαπωνικής εταιρίας βελτιώσεων ελκυστική, να σας πούμε ότι δεν είσαστε οι μόνοι.

The post To Dodge Challenger της Liberty Walk appeared first on NewsAuto.gr.

Πηγή: Newsauto.gr