Τιμές, κέφι και διασκέδαση στον χορό του ΠΑΟΚ!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του ΠΑΟΚ στο κέντρο “Γαλήνιος Δίας”.

Την ομάδα του Κρουσώνα τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής ,ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, ο οποίος κατάγεται από τον Κρουσώνα και βρίσκεται πάντα κοντά στον τόπο του, πολιτευτές του Δήμου Μαλεβιζίου και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το Δ.Σ του ΠΑΟΚ έκανε βραβεύσεις σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο σωματείο, αλλά και στο ποδόσφαιρο του Ηρακλείου γενικότερα. Τιμήθηκαν ο Νικόλαος Βερεβάκης του Στυλιανού, οι Αφοι Τζωράκη, ο Χαράλαμπος Μερονιανάκης, ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ και βοηθός προπονητή Γιάννης Χρηστάκης και ο γενικός αρχηγός του ΠΟΑ, Νίκος Παπαδάκης.

Τους παρευρισκόμενους διασκέδασε με το συγκρότημα του ο Κώστας Σαριδάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Κώστας Μπουμάκης εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την επιτυχία της εκδήλωσης. “Είναι μεγάλη τιμή για τη διοίκησή μας αυτή η εντυπωσιακή παρουσία. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε την επιστροφή της ομάδας στη Γ’ Εθνική», είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του.

Πηγή: maleviziotis.gr
Δείτε φωτορεπορτάζ στο τέλος της σελίδας από την ετήσια εκδήλωση του ΠΑΟΚ

Πηγή: prismanews.gr