Θέμα: To buy out του Μεγιάδο και οι επίδοξοι μνηστήρες

Του Μηνά Αλμπαντάκη

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο σίγουρα είναι μια από τις καλοκαιρινές μεταγραφές του ΟΦΗ στις οποίες η κρητική ομάδα έκανε διάνα καθώς ο Αργεντινός μέσος ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα στη μεσαία γραμμή του ΟΦΗ.

Από την στιγμή που πέρασε ο χρόνος προσαρμογής σε μια ξένη χώρα (μην ξεχνάμε ότι ο Μεγιάδο πρώτη φορά αγωνίστηκε μακριά από την πατρίδα του) και ξεπεράστηκε ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε ο 25χρονος αμυντικός μέσος έδειξε τις αρετές του μέσα στον αγωνιστικό χώρο δικαιώνοντας και αυτούς που τον επέλεξαν το καλοκαίρι.

Όπως είναι γνωστό ο Μεγιάδο είναι δανεικός για ένα χρόνο από την Τσακαρίτα Τζούνιορς και το prismasport.gr σας αποκαλύπτει σήμερα ότι υπάρχει ρήτρα αγοράς του Αργεντινού μέσου αν ο ΟΦΗ θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό του τη νέα σεζόν.

Αυτή φτάνει στο ποσό των 500.000 ευρώ ένα ποσό που σίγουρα είναι πολύ υψηλό για τον ΟΦΗ ακόμη και με την παρουσία του Μιχάλη Μπούση στην ομάδα που δίνει μια δυνατότητα για κάποιες οικονομικές υπερβάσεις. Το αν ο ΟΦΗ δώσει αυτά τα χρήματα για να κάνει δικό του τον Μεγιάδο είναι άγνωστο.

Το σίγουρο όμως είναι ότι οι εμφανίσεις του Αργεντινού μέσου δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τις μεγάλες ομάδες της Super League και ήδη δύο εξ΄αυτών έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για το “πιτ μπουλ” του ΟΦΗ.

Πηγή: prismanews.gr