Μπορεί στη Βουλή τα “κουκιά” να βγαίνουν και για τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά η πολιτική, σίγουρα δεν “παράγεται” μόνο μεταξύ των “300”.

Το “φωνή λαού οργή Θεού”, δεν έπαυσε ποτέ να ισχύει σε καμία χώρα του πλανήτη.

Με μεγάλη λοιπόν αγωνία, άσχετα αν δεν το ομολογούν, περιμένουν οι “300” να δουν το βεληνεκές του πολιτικού μηνύματος που θα εκπέμψει το συλλαλητήριο της Κυριακής στην Πλατεία Συντάγματος.

Όχι πως θα αλλάξει τίποτα ως προς την κύρωση της Συμφωνίας. Απλά, μπορεί να σηματοδοτήσει πολλά ως προς τις πολιτικές εξελίξεις και το ποιος θα έχει το “πάνω χέρι” σε αυτές.

Ειδικά στην κυβέρνηση, μπορεί μεν να δίνεται επικοινωνιακή μάχη με αφορμή τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχονται βουλευτές που τάσσονται υπέρ των “Πρεσπών” από απλούς πολίτες ή για τις αφίσες, αλλά αν το συλλαλητήριο της Κυριακής είναι μεγάλο, κανένας δεν θα μπορέσει να πείσει, χαρακτηρίζοντας συλλήβδην τους συμμετέχοντες “ακροδεξιούς” και “γραφικούς”. Η προπαγάνδα, έχει και τα όριά της!

Άλλωστε, πολλοί από τους βουλευτές που σήμερα (σ.σ. κακώς και καταδικαστέο) απειλούνται για να μην ψηφίσουν “Πρέσπες”, ήταν …πρωτεργάτες και καθοδηγητές στα απίστευτα, πολύ χειρότερα έκτροπα της πρώτης και δεύτερης μνημονιακής περιόδου μετά το 2010.

Είμαστε πολύ κοντά χρονικά για να ξεχαστούν οι …αγανακτισμένοι που μούτζωναν τη Βουλή και τους πολιτικούς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που τα …μπουλούκια των τότε αντιμνημονιακών διέλυαν τις παρελάσεις, φθάνοντας να απειλήσουν στη Θεσσαλονίκη ακόμα και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, που έστηναν μπλόκα σε ταβέρνες και γιαούρτωναν βουλευτές, που προπηλάκισαν τον βουλευτή Χατζηδάκη στο Σύνταγμα, που γέμιζαν την Ελλάδα αφίσες Σαμαρά, Βενιζέλου και άλλων με λεζάντες “ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ” , “προδότες”, “Νενέκοι”, “προσκυνημένοι”, “γερμανοτσολιάδες”, που ο μαιτρ της …αριστεροσύνης Λαζόπουλος έβγαζε στην προπαγανδιστική του εκπομπή σε καρτούν τον Γ.Παπανδρέου στα τέσσερα και…από πίσω του τη Μέρκελ με μαστίγιο…

Σημειώνεται ότι εκείνη την εποχή, ουδείς συνελήφθη και ουδείς από όσους προκαλούσαν ή δρούσαν, παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη. Ούτε για… κακούργημα, ούτε για προσβολή του δημοκρατικού πολιτεύματος…

Αποτέλεσμα εικόνας για wanted σαμαρας

Αποτέλεσμα εικόνας για παπουλιας παρελαση θεσσαλονικη

Bankwars.gr

Πηγή: bankwars.gr