Τα άστρα, τα ζώδια και η επιρροή των πλανητικών όψεων το διάστημα 8 ως 10 Φεβρουαρίου 2019

Το τριήμερο 7 ως 10 Φεβρουαρίου διαμορφώνονται οι κατάλληλες συνθήκες για να δράσουμε, και να κυνηγούμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται χωρίς χρονοτριβή αφού είναι στη δική μας ευχέρεια να τις ενεργοποιήσουμε! Υπάρχουν αρκετές πλανητικές συγκυρίες που τώρα παροτρύνουν τα ζώδια να κάνουμε εκείνο το βήμα που σχεδιάζαμε εδώ και καιρό, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε καταφέρει να το επικοινωνήσουμε ή να το τολμήσουμε.

Το εξάγωνο Ήλιου-Δία

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία την Παρασκευή 08-02-2019, έρχεται να θυμίσει στα ζώδια πως ο κόσμος είναι ανοιχτός γι αυτούς που τολμούν!
Μπορεί τα θέματα που επιδιώκουμε να μην εξελίσσονται όπως τα περιμέναμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να σταματάμε την προσπάθεια! Είναι μια καλή στιγμή να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας, τις φιλοδοξίες ή τις ιδέες μας. Το σημαντικό εδώ είναι πως αυτοί οι δύο ευεργέτες πλανήτες μας ενισχύουν με εκείνη τη θετική τους οπτική, που είναι η πηγή για την επιτυχία.
Οι ημέρες χαρακτηρίζονται από αισιοδοξία και καλή διάθεση, που διευκολύνουν ιδιαίτερα τις όποιες εξελίξεις. Έτσι, όλα τα ζώδια μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά με τους φίλους μας, να συνεργαστούμε σε ένα καλό κλίμα με τους συνεργάτες μας ή απλά να περάσουμε καλά σε ό,τι και αν επιλέξουμε να κάνουμε. Μπορούμε να βγούμε, να διασκεδάσουμε και να εισπράξουμε καλή ενέργεια από το περιβάλλον μας να συσφίξουμε τις σχέσεις με τον ή την αγαπημένη μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το εξάγωνο Ήλιου-Δία;

Το εξάγωνο Ήλιου-Δία επηρεάζει ευνοϊκά τα ζώδια της Φωτιάς και τα ζώδια του Αέρα του δευτέρου δεκαημέρου, που θα έχουν την ευκαιρία να επαναπρογραμματίσουν τα σχέδια τους, να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να περάσουν καλά μαζί τους.
Ο Ερμής σε εξάγωνο με Άρη
Παράλληλα, το εξάγωνο του Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από ζώδιο του Κριού, προτρέπει ακόμα μια φορά τα ζώδια να περάσουμε στην δράση και να διεκδικήσουμε ότι μπορεί να νιώθουμε την ανάγκη να κατακτήσουμε. Ωστόσο, επειδή μπορεί να δείξουμε ιδιαίτερη βιασύνη στο να τα κάνουμε ή να τα προλάβουμε όλα, είναι πιθανό να γίνουν και λάθος εκτιμήσεις ή λάθος κινήσεις λόγω κεκτημένης ταχύτητας. Ας φροντίσουμε λοιπόν όλα τα ζώδια να οργανώσουμε σωστά και μεθοδικά ό,τι προγραμματίζουμε, για να μπορέσουμε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί και ίσως ακόμη να βρούμε λύσεις σε θέματα που μέχρι εχθές πιστεύαμε πως δεν μπορούν να διορθωθούν.
Για να λαμβάνεις τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ

@Astrologosgr

Πηγή: Astrologos.gr