Τα άστρα, τα ζώδια και η επιρροή των πλανητικών όψεων το διάστημα 4 ως 6 Ιανουαρίου 2019

Πρώτο τριήμερο της νέας χρονιάς και δεν είναι ένα απλό τριήμερο αφού φιλοξενεί την Νέα Σελήνη του μήνα η οποία συνοδεύεται από μερική έκλειψη Ηλίου, την πρώτη του 2019 που έρχεται να ανανεώσει σε όλα τα ζώδια την ελπίδα μας, δείχνοντας μας πως τα πράγματα και μπορούν και θα πάνε καλά! Κορυφώνεται την Κυριακή, στις 3.28 πμ, στην 15η μοίρα του Αιγόκερου, και φαίνεται να είναι… εκείνη η θετική ματιά που όλοι λίγο έως πολύ χρειαζόμαστε, για να αρχίσουμε να λειτουργούμε!
Μ​ερική Ηλιακή Έκλειψη
Έκλειψη είναι το φαινόμενο κατά το οποίο επηρεάζεται η φωτεινότητα ενός ουράνιου σώματος, είτε διότι εισέρχεται στη σκιά ενός άλλου ουράνιου σώματος, είτε διότι ένα άλλο ουράνιο σώμα εισέρχεται ανάμεσα σε εκείνο και τον παρατηρητή. Η έκλειψη είναι μία μορφή συζυγίας.
Συνήθως, ο όρος έκλειψη χρησιμοποιείται για την περιγραφή μιας έκλειψης Ηλίου ή μιας έκλειψης Σελήνης. Η έκλειψη Ηλίου μπορεί να είναι μερική, όταν ο παρατηρητής στη Γη βλέπει τη Σελήνη να καλύπτει ένα τμήμα από τον δίσκο του Ήλιου, ολική όταν η Σελήνη καλύπτει ολόκληρο τον Ηλιακό δίσκο ή δακτυλιοειδής όταν η Σελήνη αφήνει ακάλυπτη την περιφέρεια του Ηλιακού δίσκου ο οποίος μοιάζει με φωτεινό δαχτυλίδι. Η Ηλιακή έκλειψη του Γενάρη είναι μερική.
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Σε κάθε Νέα Σελήνη, παρουσιάζεται το κλείσιμο ενός κύκλου και η αρχή ενός καινούργιου. Η επιρροή της διαρκεί συνήθως για 4 εβδομάδες, ενώ στις εκλείψεις περίπου έξι μήνες ή και περισσότερο.
Η πρώτη και πιο σημαντική επιρροή στην Αστρολογία είναι η όψη της συνόδου. Στη Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου έχουμε τη σύνοδο του Ήλιου και της Σελήνης και αυτό σημαίνει πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στον ορίζοντα των στόχων μας. Είναι η στιγμή να αφήσουμε πίσω μας θέματα ή κακές συνήθειες του παρελθόντος και να ατενίσουμε με αισιοδοξία τα νέα μας όνειρα. Νέες ενάρξεις, είτε σαν σχεδιασμός είτε σαν υλοποίηση, μπορούν να βρουν πρόσφορο έδαφος να εξελιχθούν. Την έκλειψη αυτή, ακολουθεί και η επόμενη στις 21 Ιανουαρίου, που θα λειτουργήσει συμπληρωματικά στα θέματα που ανοίγει η πρώτη.

Νέα Σελήνη & Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω

Στη ζωδιακή περιοχή του Αιγόκερου, συσσωρεύεται όλη η ανάγκη της επιβεβαίωσης και της δημιουργίας πρακτικών επιτευγμάτων. Ένα ζώδιο γήινο και μελαγχολικό, κινείται μέσα από την βασική του ανάγκη: να αποκτά και να διατηρεί. Και αυτός ο χαρακτηρισμός είναι το βασικό χαρακτηριστικό του ζωδίου. Ο Κυβερνήτης του Κρόνος, του επιβάλλει σαφή όρια, έτσι ώστε να μπορέσει να πειθαρχήσει στις παρορμήσεις του και να στραφεί στην ουσία του στόχου του, που δεν είναι άλλος από το να πετύχει. Στο όνομα αυτής της επιτυχίας, θα αφήσει πιο πίσω πολλά από αυτά που μπορεί να επιθυμεί αλλά δεν είναι μέσα στα πρώτα του ενδιαφέροντα. Γι αυτόν η επιτυχία είναι συνυφασμένη με την ταυτότητα της ύπαρξής του.
Ο αστρολογικός σου χάρτης αποκαλύπτει τα πάντα για το μέλλον σου!Κάλεσε τώρα στο 14901, μίλησε με τους αστρολόγους, συνεργάτες του astrologos.gr, και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!!
Μια Νέα Σελήνη και έκλειψη στο ζώδιο αυτό, δεν θα μπορούσε παρά να έχει και σαν κεντρικό της άξονα την επαγγελματική μας εξέλιξη. Είναι μια θαυμάσια στιγμή να θέσουμε νέους στόχους, να δούμε με μια άλλη οπτική όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, να αξιολογήσουμε με διαφορετικό τρόπο τα δεδομένα μας και να ανακαλύψουμε ευκαιρίες που ενδεχομένως δεν είχαμε δει μέχρι τώρα.
Να θυμόμαστε όλα τα ζώδια πως για ότι ανοίγει τώρα σαν ευκαιρία ή ακόμα και για ότι θέλουμε εμείς να ανοίξουμε χρειάζεται να είμαστε προετοιμασμένοι και πως θα χρειαστεί να δουλέψουμε πολύ και σκληρά γι αυτό.
Να ξέρουμε πως ο Κρόνος δεν χαρίζεται, αλλά απαιτεί… μόχθο, κούραση, στέρηση, και αδιάκοπο αγώνα για την επιτυχία μας. Μόνο έτσι όμως θα μπορούσε να είναι! Το ερώτημα είναι; Πόσο αποφασισμένοι είμαστε? Που θέλουμε να φτάσουμε και τι σκοπεύουμε να θυσιάσουμε γι αυτό?
Αν απαντήσουμε σε αυτά τα ερωτήματα μπορούμε να ελπίζουμε σε μια πολύ σημαντική διαδρομή στο επόμενο διάστημα!
Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι Κυβερνήτης της έκλειψης αυτής είναι ο Κρόνος, σε μια ανοιχτή σύνοδο με τον Ήλιο και τη Σελήνη!
σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο Προσωπικό Ωροσκόπιο

Ο Ήλιος και η Σελήνη σε όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα.

Ότι κάνουμε πρέπει να το κάνουμε με την ψυχή και την καρδιά μας. Καμία επιτυχία δεν επιτυγχάνεται, αν δεν βάλουμε σε αυτή όλο μας το “Είναι” και κυρίως αν δεν μάθουμε να συνυπάρχουμε, να κατανοούμε και να συνεργαζόμαστε με τους γύρω μας. Η έκλειψη αυτή έχει μια ιδιαίτερη αρμονία και φωτίζει κάθε τι δημιουργικό. Οι τέχνες μπορεί να γίνουν μια φωτεινή διέξοδος ή σε όποιον είναι καλλιτέχνης να του δώσει ένα κίνητρο, μια έμπνευση ή ακόμα και τη δυνατότητα να προωθήσει την δουλειά του.
Μια σημαντική πηγή πληροφοριών το διάστημα αυτό για όλα τα ζώδια είναι τα όνειρα και η διαίσθησή μας που μπορούν να μας προσφέρουν πολύτιμα στοιχεία σε ότι μπορεί να μας ενδιαφέρει, γι αυτό είναι σημαντικό να ακούμε τα “κοσμικά μηνύματα”.
Πάρε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS και κόστος μόνο 1,24€! Στείλε ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και την ερώτηση σου στο 54991 και θα έχεις μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση!
Παράλληλα όμως είναι μια εξαιρετική στιγμή, για να ανασύρουμε από μέσα μας, όλα εκείνα τα ευγενικά συναισθήματα της προσφοράς, της φροντίδας, της ενσυναίσθησης και να δώσουμε απλόχερα στους γύρω μας, βελτιώνοντας αισθητά τις σχέσεις μας με τα κοντινά μας πρόσωπα.
Το εξάγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα, προσφέρει στα ζώδια την ευκαιρία να οργανώσουμε και να προωθήσουμε τις πνευματικές μας επιδιώξεις σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο. Είναι μια εξαιρετική στιγμή να οικοδομήσουμε το όνειρό μας, να το χτίσουμε από την αρχή όπως εμείς θέλουμε και να φτάσουμε στην κορυφή που εμείς έχουμε επιλέξει.
Κυβερνήτης του ωροσκόπου της Έκλειψης αυτής για την Αθήνα είναι ο Άρης. Ένας Άρης στον Κριό, παντοδύναμος μέσα στον 5ο οίκο του χάρτη.
Υπάρχει διάχυτη η τάση και η όρεξη για δημιουργία, και αυτό μπορεί να οδηγήσει στην ανάληψη πρωτοβουλιών και τη δράση. Είναι μια εξαιρετικά δημιουργική εποχή που μπορεί να φέρει πολύ σημαντικά επιτεύγματα!
Συνοψίζοντας ο κύκλος αυτός της Νέας Σελήνης και Έκλειψης, ανοίγει ένα παράθυρο στο φώς! Είναι η στιγμή που πολλά από τα όνειρα μας μπορούν να περάσουν σε μια πιο πρακτική φάση και να υλοποιηθούν. Είναι στο χέρι μας να αδράξουμε κάθε ευκαιρία που έρχεται στο δρόμο μας ή να δημιουργήσουμε καινούργιες. Η επιλογή είναι στο χέρι μας και στην πίστη μας!
Πάρε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS και κόστος μόνο 1,24€! Στείλε ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και την ερώτηση σου στο 54991 και θα έχεις μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω;

Όσοι ανήκετε στα ζώδια της Γης (Ταύροι Παρθένοι, Αιγόκεροι) και στα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί Ιχθύες) του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είναι η στιγμή να αφήσετε πίσω σας αμφιβολίες, ανασφάλειες και ότι μπορεί να σας κρατά πίσω από τους στόχους και τα όνειρά σας. Είναι η στιγμή της δράσης. Οργανωθείτε και μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι! Αν το πιστέψετε μπορείτε και να το καταφέρετε!
Για να λαμβάνεις τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!

Πηγή: Astrologos.gr