Τα άστρα, τα ζώδια και η επιρροή των πλανητικών όψεων το διάστημα 18 ως 21 Μαρτίου 2019

Η Άνοιξη είναι πλέον και επίσημα εδώ, με το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό να ορίζει την Εαρινή Ισημερία αλλά και να παροτρύνει όλα τα ζώδια να κινηθούν με ενθουσιασμό αλλά και δυναμισμό για να πετύχουν ότι έχουν στο μυαλό τους. Στο ίδιο διάστημα πραγματοποιείται και η Πανσέληνος του μήνα στον συντροφικό Ζυγό “λειαίνοντας” την μερικές φορές εγωιστική συμπεριφορά του Κριού.. Ας δούμε λοιπόν πως επηρεαζόμαστε όλα τα ζώδια από τις πλανητικές όψεις των ημερών!
Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο

@Astrologosgr

Ωστόσο απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και κυρίως σε ότι αφορά την υπογραφή συμβολαίων και συμφωνιών ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα ψιλά γράμματα (καλό είναι να μην γίνουν τώρα τέτοιες κινήσεις, γιατί παρακάτω μπορεί να αναθεωρηθούν.

Το μήνυμα της Πανσελήνου είναι να συγκεράσουμε το Εγώ με το Εμείς

Οι ισορροπίες στις σχέσεις εξαρτώνται από το που θα πούμε το Ναι, και που θα χρειαστεί να θέσουμε τα όρια μας. Αυτό προϋποθέτει γνώση του εαυτού μας και των ορίων μας. Κι επειδή οι ισορροπίες είναι εύκολο να ανατραπούν, καλό είναι όλα τα ζώδια να δίνουμε χρόνο και να μην βιαζόμαστε να παίρνουμε θέσεις, κυρίως ακραίες.
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875 8801 με χρέωση 0,75/1′!

Ποιά ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο στον Ζυγό;

Από την Πανσέληνο αυτή επηρεάζονται τα παρορμητικά ζώδια των πρώτων ημερών ή όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που είναι πολύ πιθανό να νοιώσουν έντονη συναισθηματική φόρτιση σε ότι αφορά τόσο τα ζητήματα της προσωπικής τους ζωής, όσο και της επαγγελματικής τους. Θα χρειαστεί να μην βιαστούν να πάρουν αποφάσεις και κυρίως να μην λειτουργήσουν εν βρασμώ ψυχής στις σχέσεις τους.
Επίσης και τα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί Υδροχόοι) του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καλό είναι να μην τραβάνε τα άκρα, γιατί μπορεί να έχουν κλονισμούς στις προσωπικές ή και επαγγελματικές σχέσεις τους.
Για να λαμβάνεις τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!

Πηγή: Astrologos.gr