Υλικά

600 γρ. νεκταρίνια

1/2 λεμόνι (χυμό)

150 γρ. φρέσκο χυμό γκρέιπ φρουτ

200 γρ. μέλι, άβραστο με ελαφρύ άρωμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε τα νεκταρίνια, αφαιρούμε τα κουκούτσια και τα κόβουμε σε φέτες. Ανακατεύουμε μαζί με τον χυμό λεμονιού και απλώνουμε σε ρηχό πιάτο, καλυμμένο με πλαστική μεμβράνη.

Βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες. Όταν παγώσουν καλά, τα βάζουμε σε μπλέντερ μαζί με τον χυμό και το μέλι και χτυπούμε σε δυνατή ταχύτητα. Μεταφέρουμε αμέσως το μείγμα σε κουτί και ξανά στην κατάψυξη για 2 ακόμα ώρες.

Πηγή: xrysessyntages.com