Η Σοφία Μουτίδου είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια διατηρεί ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια στο εγχώριο YouTube. Ανάμεσα σε πολλά μηνύματα, η ηθοποιός έχει έρθει αντιμέτωπη αρκετές φορές με επικριτικά και προσβλητικά σχόλια, στα οποία συχνά επιλέγει να απαντήσει με τον δικό της τρόπο. Η ίδια ακόμη, χρησιμοποιεί αρκετά τα social media και στις τελευταίες της αναρτήσεις μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα ακόμη προσβλητικό σχόλιο που δέχτηκε, όταν προώθησε το νέο της βίντεο, που ανέβηκε στο YouTube.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα μήνυμα που έλαβε από χρήστη της πλατφόρμας, ο οποίος της έγραψε: «Αναμασημένα αστεία δηλαδή. Εντάξει, την έχεις εύκολη εσύ την αρπαχτή. Μισή ώρα το πρωί με τον καφέ προετοιμασία και έτοιμη η “παράσταση”. Μην ξεχάσεις να βγεις γυμνή στη σκηνή να ξεράσουνε όλοι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Moutidou (@sofia_moutidou)

Σε αυτό η Σοφία Μουτίδου απάντησε, χωρίς να χάνει το χιούμορ της.

Αντιθέτως, άδραξε την ευκαιρία και προώθησε την παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστεί, γράφοντας κάτω από το μήνυμα του άνδρα που την κατέκρινε: «Για αναμασημένα αστεία εισιτήρια εδώ», προσθέτοντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο. Σε αυτό απάντησε επίσης ο χρήστης Instagram: «Και καθόλου αστεία επίσης».

Δείτε την ανάρτησή της

Πηγή: alphafreepress.gr