Γρήγορες είναι οι εξελίξεις μετά το ύποπτο περιστατικό εμπρησμού στη Γρα Λυγιά, που προκάλεσε τεράστιες ζημιές σε χωματουργική εταιρεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Λασίθι, τα στοιχεία που κατάφεραν να συλλέξουν οι αρχές οδήγησαν σε μια σύλληψη χθες το απόγευμα ενός χωματουργού από την Ιεράπετρα, μέσα στα πλαίσια του αυτοφώρου, με την ανάκριση στο ΑΤ Ιεράπετρας να κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι το άτομο που συνελήφθη ομολόγησε τελικά την πράξη του για την οποία παραδέχθηκε ότι έγινε για λόγους ανταγωνισμού, ενώ αναζητούνται και οι συνεργοί του, με τον έναν να υπάρχουν υποψίες ότι είναι αλλοδαπός.

Οι αρχές έφτασαν σε αυτό το αποτέλεσμα μετά από υλικό που συγκεντρώθηκε από κάμερες που υπήρχαν κοντά στο σημείο της πυρκαγιάς, όπου φαίνονται 3 άτομα τα οποία είναι ύποπτα για τον εμπρησμό.

Ο άνδρας που συνελήφθη, οδηγείται αυτή την ώρα στην Εισαγγελία Λασιθίου όπου αναμένεται να απολογηθεί.

Θυμίζουμε πως από την πυρκαγιά που προκλήθηκε εξαρχής φάνηκε πως η πιθανότητα εμπρησμού ήταν ένα από τα βασικά ενδεχόμενα που εξετάστηκαν αφού υπήρχαν στοιχεία και συγκεκριμένα τσουβάλια ποτισμένα με πετρέλαιο με τα οποία μπήκαν πυρκαγιές σε 6 οχήματα.

The post Σύλληψη για τον εμπρησμό στο εργοτάξιο στη Γρα Λυγιά appeared first on iNotos.gr.

Πηγή: inotos.gr