ΥΛΙΚΑ
• 1 συσκευασία (150γρ.) μεσογειακή σαλάτα (φρέσκα φύλλα άγριας ρόκας, μαρούλι και
μαρούλι κόκκινο, σχοινόπρασο) Garden Fresh
• 1 φλ. φακές
• 1 κρεμμύδι
• 1 ντομάτα ψιλοκομμένη
• ½ φλ. φρέσκο καρότο, Garden Fresh, τριμμένο
• 10-15 μαύρες ελιές
• 1 κουταλάκι αλάτι
• ¼ φλ. ελαιόλαδο
• 1 λεμόνι, ο χυμός
Για τη μαριναρισμένη φέτα
• ½ φλ. φέτα κομμένη σε μικρά
κυβάκια
• ελάχιστο μπούκοβο καυτερό
• ½ κουταλάκι (1γρ.) θυμάρι
• 2 κουταλιές (20ml) ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεπλένετε τις φακές, τις σουρώνετε και τις βάζετε σε μία κατσαρόλα. Ρίχνετε 4 φλιτζάνια νερό και το κρεμμύδι κομμένο στη μέση. Βάζετε την κατσαρόλα στη φωτιά και όταν κοχλάσει το νερό,
χαμηλώνετε τη φωτιά και βράζετε για 15 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν οι φακές. Προσοχή, μην τις παραψήσετε.

Τις σουρώνετε και αφαιρείτε το κρεμμύδι. Αφήνετε να κρυώσουν.

Για τη φέτα: Βάζετε τη φέτα σε ένα μπολ, ρίχνετε το ελαιόλαδο και πασπαλίζετε με το μπούκοβο και τη θυμάρι. Ανακατεύετε καλά.

Σε μία σαλατιέρα βάζετε τη μεσογειακή σαλάτα, τις φακές, την ντομάτα, το καρότο, τις μαύρες ελιές, το αλάτι και ανακατεύετε. Προσθέτετε τη μαριναρισμένη φέτα.

Περιχύνετε τη σαλάτα με
το ελαιόλαδο και το λεμόνι, ανακατεύετε και σερβίρετε.

Πηγή: xrysessyntages.com