Τον Βόλο θα επισκεφθεί σήμερα Τετάρτη 12 Ιούνιου και ώρα 9.30 μ.μ. στο Θερινό Θέατρο Βόλου “Μελίνα Μερκούρη», η περίφημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, προκειμένου να πραγματοποιήσει την καθιερωμένη μεγάλη συναυλία κοινωνικής αλληλεγγύης με τίτλο “Ραντεβού στα Sixties», με σκοπό τη στήριξη ευπαθών ομάδων, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο.

Πρόκειται για τη μία από τις τρεις συναυλίες κοινωνικής αλληλεγγύης, σπάνιας ποιότητας και αισθητικής, που θα διοργανωθούν και φέτος σε όλη τη Θεσσαλία, με πρωτοβουλία του Δικτύου “Περραιβία» και του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας, σε συνεργασία με το ΓΕΝ και την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, με τη στήριξη Δήμων και πολλών πολιτιστικών φορέων της Θεσσαλίας.
Οι συναυλίες με τίτλο “Ραντεβού στα Sixties» είναι μια σπονδή στην ποιότητα, την αισθητική και την καλή ελληνική μουσική και θα μας ταξιδέψουν στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου και της δεκαετίας του 1960, μέσα από εξαιρετική μουσική, τραγούδι, εικόνες, χορογραφίες, νοσταλγία και έντονα συναισθήματα.
Την καλλιτεχνική διεύθυνση της 40μελούς Μπάντας ΓΕΝ, που θα έλθει στον Βόλο με τους καλύτερους σολίστες της, έχει ο ακούραστος και ευρηματικός Κερκυραίος μαέστρος κ. Τσιλιμπάρης Γεώργιος, πλωτάρχης (ΠΝ), που έχει απογειώσει την καλή φήμη της Μπάντας τα τελευταία χρόνια και κατατάσσεται στις καλύτερες της ευρωπαϊκής ηπείρου και προσκαλείται για εμφανίσεις σε όλη την υφήλιο.
Σολίστ Μαρίζα Σακελλαρίου (σοπράνο), Θεόδωρος Μπιράκος (βαρύτονος) και Ανδρέας Καραούλης (τενόρος), χορογραφίες Βάσω Τηλιοπούλου.
Συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί, σε συνεργασία με το ΓΕΝ, οι εξής συναυλίες:
Τετάρτη 12 Ιουνίου, Βόλος, στο Θερινό Θέατρο Βόλου “Μελίνα Μερκούρη» (στήριξη ευπαθών ομάδων στον Βόλο), Πέμπτη 13 Ιουνίου, Τρίκαλα, Ανοιχτό Θέατρο Τρικάλων (σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Τρικκαίων και τον Σύλλογο Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων, στήριξη Κοινωνικού Παντοπωλείου), Παρασκευή 14 Ιουνίου, Φάρσαλα, αύλειος χώρος του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων (σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Φαρσάλων, στήριξη Κοινωνικού Παντοπωλείου).
Πληροφορίες στο Δίκτυο “Περραιβία» Κων. Σκριάπας, τηλ. 6974881944, e-mail [email protected]/.

Πηγή: e-thessalia.gr