Πάμελα Άντερσον – Γιάνης Βαρουφάκης: Από τις Βρυξέλλες ξεκινά την πανευρωπαϊκή καμπάνια της Ευρωπαϊκής Άνοιξης του Γιάνη Βαρουφάκη για τις ευρωεκλογές και η Πάμελα Άντσερσον ήταν εκεί.

Όπως τόνισε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 και συνιδρυτής του DiEM25 Γιάνης Βαρουφάκης από τις Βρυξέλλες, “σήμερα ξεκινάμε την πανευρωπαϊκή μας καμπάνια για να φέρουμε την Ευρωπαϊκή Άνοιξη στο επίκεντρο των πολιτικών διεργασιών, για να θέσουμε σε κίνηση την Εναλλακτική λύση στα προβλήματα των λαών μας απέναντι στις μη Εναλλακτικές πολιτικές του ευρωπαϊκού κατεστημένου»

Στην εκδήλωση συμμετέχουν επίσης η ακτιβίστρια και η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων Laura Álvarez και η ηθοποιός και ακριβίστρα Pamela Anderson.

Εκπροσωπώντας το ΜέΡΑ25 θα μιλήσουν στην εκδήλωση οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Φωτεινή Μπακαδήμα και Έρικ-Μιλτιάδης Έντμαν.

Σύσσωμη η πολιτική κίνηση πόζαρε στο φακό για μία “οικογενειακή» φωτογραφία, με την διάσημη σταρ να κλέβει την παράσταση.

The European Spring, and DiEM25, preparing for tonight’s event at the Bozar Theatre in Brussels. Join us at 1900 if you are in Brussels. https://t.co/0CSQnAagPa pic.twitter.com/vpZz334ibz

— Yanis Varoufakis (@yanisvaroufakis) March 25, 2019

Wir übernehmen die EU Institutionen! Livestream des Events mit @benoithamon, @pamfoundation, @dani_platsch, @HorvatSrecko und vielen weiteren hier: https://t.co/FFvmIbb3pe pic.twitter.com/wA3SFc9iqW

— Yanis Varoufakis (@VaroufakisDE) March 25, 2019

DiEM25 is an Example of Pure Heart by Pamela Anderson https://t.co/oKhFtKjnCp pic.twitter.com/xjsLBNyQ5l

— Pamela Anderson (@pamfoundation) March 25, 2019

Δείτε ακόμη:

Πάμελα Άντερσον: Στην Ελλάδα η σέξι ακτιβίστρια – Κατακεραυνώνει Τσίπρα, αποθεώνει Βαρουφάκη

Πηγή: alphafreepress.gr