Η κίνηση αυτή ήρθε μετά την άρση της ασυλίας του βουλευτή, την οποία είχε ζητήσει απο το βήμα της Βουλής ο ίδιος ο βουλευτής.
Παραγγελία για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του Ανδρέα Λοβέρδου για το αδίκημα της δωροληψίας πολιτικού προσώπου κατ’ εξακολούθηση έδωσε η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, μετα την εμπλοκή του ονόματος του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ στην υπόθεση της Νοvartis. Η κίνηση αυτή ήρθε μετά την άρση της ασυλίας του βουλευτή, την οποία είχε ζητήσει απο το βήμα της Βουλής ο ίδιος ο βουλευτής, κάνοντας λόγο για σκευωρία. Μετά τη δίωξη σε βάρος του, ο βουλευτής θα κληθεί σε απολογία από τους ανακριτές που έχουν ήδη στα χέρια τους τη δικογραφία που αφορά στο πρόσωπο του Κώστα Φρουζή, εκτός εάν η υπόθεση ανατεθεί τελικά σε ειδικό εφέτη-ανακριτή, όπως έχει ζητήσει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

“Για αμετανόητους σκευωρούς» κάνει λόγο ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής
OΑνδρέας Λοβέρδος, λίγη ώρα μετά την παραγγελία για άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του για την υπόθεση Novartis, πέρασε στην αντεπίθεση, κάνοντας λόγο για “αμετανόητους σκευωρούς, οι οποίοι θα τιμωρηθούν για τα κακουργήματά τους».

“Εκείνοι που διέπραξαν κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας, έβγαλαν σήμερα μόνοι τους και το τελευταίο προσωπείο. Αμετανόητοι σκευωροί. Θα τιμωρηθούν για τα κακουργήματά τους όπως ο ποινικός κώδικας ορίζει», αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Σημειώνεται πως είχε προηγηθεί η άρση ασυλίας του από τη Βουλή των Ελλήνων. Μάλιστα αυτό το είχε ζητήσει ο ίδιος ο βουλευτής.

Πηγή: e-thessalia.gr