🍉

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, με τον ίδιο να βλέπει αρκετές σχέσεις να του χρεώνονται μέσα στα χρόνια.Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν το καλοκαίρι να είναι ερωτευμένος στο πλευρό μιας γοητευτικής κοπέλας, με την οποία κιόλας συνεργάζονται.

Μάλιστα, είχε μιλήσει ανοιχτά και ο ίδιος μέσα από την εκπομπή του για το συγκεκριμένο θέμα που είχε δημιουργηθεί.

Πολλοί τον ήθελαν να βρίσκεται σε σχέση με την Κάλια Ελευθερίου και είχαν γίνει εξώφυλλο σε αρκετά περιοδικά όπου έγραφαν πως είναι πολύ ερωτευμένοι. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού η σχέση τους είναι ξεκάθαρα επαγγελματική και φιλική.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalia Eleftheriou (@elkalia)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalia Eleftheriou (@elkalia)

 

Τα λόγια… πίκρας της Ελευθερίου
Η ίδια, μάλιστα, ούσα συνεργάτιδα του Λιάγκα στον ΣΚΑΪ, είχε μιλήσει μετά την ξαφνική της απομάκρυνση.

«Νόμιζα ότι τελειώνουν την τηλεοπτική σεζόν τον Φεβρουάριο (γέλια). Έξι μήνες ήταν με τα πάνω και τα κάτω της… Αυτό που ήθελα να πάρω από την ελληνική τηλεόραση το πήρα σε μία ζωντανή εκπομπή με όλες τις δυσκολίες και με όλα αυτά που πρέπει να κάνεις στον αέρα… Είναι νωρίς να σου πω τι θα κάνω… Με πιάνεις εξ’ απροόπτου. Στεναχωρήθηκα, είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι μία ομάδα. Τους αγάπησα έναν έναν, νομίζω κι αυτοί».

«Στεναχωρήθηκα, είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι μία ομάδα» είπε μεταξύ άλλων.

Το άρθρο Ο Γιώργος Λιάγκα σε σχέση με γνωστή, νεαρή, παρουσιάστρια μετά τη Σκορδά; (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Πηγή: seleo.gr