Ν. Παπαδόπουλος: Αναλαμβάνω την ευθύνη θα με κρίνουν αυτοί που πρέπει

Έντονα ενοχλημένος για τις μαζικές αποδοκιμασίες προς τον ίδιο και τους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο δήλωσε ο Ν. Παπαδόπουλος στη συνέντευξη τύπου θέτοντας ουσιαστικά για πρώτη φορά τον εαυτό του υπό κρίση λέγοντας ότι θα με κρίνουν αυτοί που διοικούν.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής του ΟΦΗ επισήμανε:

Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ σημαντικό το σημερινό ματς. Ξεκινήσαμε καλά το ματς με ένταση ρυθμό και κατοχή μπάλας και καταφέραμε να προηγηθούμε. Πήγαμε στο ημίχρονο με το υπέρ μας σκορ με έναν αντίπαλο που μας έκανε μια στατική φάση μόνο στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο στα πρώτα λεπτά χάσαμε λίγο την ισσοροπία μας αλλά γρήγορα επανήλθε η κατοχή της μπάλας και εμάς και ίσως σε κάποιες φάσεις που βρεθήκαμε μέσα στην περιοχή θα μπορούσαμε να κάνουμε το 2-0. Σίγουρα δεν είναι σύμπτωση ότι δεχθήκαμε για ακόμη ένα ματς την ισοφάριση. Πολλοί μπορούν να πουν την φυσική κατάσταση αλλά είναι ψυχολογικό το θέμα Με μια φάση του αντιπάλου δεχόμαστε γκολ και αυτό είναι πρόβλημα. Σε αυτό το άσχημο αποτέλεσμα έτσι όπως ήρθε ο προπονητής έχει την ευθύνη και αναλαμβάνω την ευθύνη της ισοπαλίας. Αύριο είνα μια άλλη μέρα και με τους ανθρώπους που με κρίνουνε θα συζητήσουμε την επόμενη ημέρα. Δεν μου αρέσει η εικόνα με τις αποδοκιμασίες στο τέλος και δεν νομίζω ότι αξίζω αυτό το πράγμα. Η ομάδα πρέπει να προχωρήσει με θετική ενέργεια γιατί έχουμε αρκετά ματς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να βλέπεις την επόμενη μέρα και να κοιτάς μπροστά.”

Για το αν υπάρχει θέμα παραίτησης του από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ:

“Δεν αξίζει και η ομάδα και εγώ αυτές τις αποδοκιμασίες. Αν είναι για καλό της ομάδας να κάνω κάτι πρώτος εγώ θα το κάνω. Εγώ πιστεύω ότι δεν αγαπάει κάποιος άλλο ποιο πολύ από εμένα την ομάδα. Σήμερα δεν αξίσαμε να χάσουμε. Όταν δεν έχει καθαρό μυαλό δεν κάνεις λάθη.”

Για το αν είναι θέμα διαφοράς ποιότητας του ΟΦΗ με τις άλλες ομάδες που παλεύουν για την παραμονή:

“Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερη ομάδα στο γήπεδο ήταν πιο έμπειρη ομάδα από εμάς ο Πανιώνιος αν θέλετε αλλά δεν είναι διαφορά ποιότητας για εμένα. Υπάρχει ποιότητα όπως ο Ντίνας, ο Πλατέλλας και ο Βουό που είναι παίκτες με ποιότητα, αλλά ο Ντίνας. Έχω κάνει μια τεράστια προσπάθεια και δεν αξίζω αυτή την αντιμετώπιση . Εγώ είμαι εδώ για να παλέψω με θετική ενέργεια”.

Πηγή: prismanews.gr