Μοντέλο κόκα Κίνα: Είναι πλέον γεγονός, μετά από 1,5 χρόνο η 21χρονη Ειρήνη αναπνέει τον αέρα της ελευθερίας.

Η νεαρή Ελληνίδα μετά από 17 ολόκληρους μήνες πέφτει στην αγκαλιά των δικών της ανθρώπων και ειδικά της μητέρας της και ένα τεράστιο χαμόγελο είναι ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της.

Τις φωτογραφίες της Ειρήνης με τους δικούς της και τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου παρουσιάζει το newsit.gr.

Η Ειρήνη συνελήφθη για διακίνηση 2,6 κιλών κοκαΐνης τον Νοέμβριο του 2017.

Όμως, οι ένορκοι δεν πείστηκαν για την ενοχή της.

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου περιέγραψε στην εκπομπή Μαζί Σου, όλα όσα έγιναν τόσο κατά την ανάγνωση της ετυμηγορίας όσο και όταν η κοπέλα αποφυλακίστηκε.

“Η διάσκεψη των ενόρκων κράτησε 2 ώρες. Δεν το πίστευα ούτε εγώ ο ίδιος όταν άκουσα να λένε “not guilty», δηλαδή “αθώα». Έτσι έφτασαν οι ένορκοι σε ομόφωνη αθώωση».

Ο κ. Κεχαγιόγλου, είπε ότι εντυπωσιάστηκε από το πόσο γρήγορα αποφυλακίστηκε η 21χρονη Ειρήνη.


“Μετά το δικαστήριο πήγα στα κρατητήρια και σε μια ώρα την αποφυλάκισα. Και τώρα είναι ελεύθερη στο Χονγκ Κονγκ με τους γονείς της», είπε.

“Οι στιγμές ήταν πολύ φορτισμένες. Στο άκουσμα της ετυμηγορίας ξέσπασαν σε λυγμούς και η Ειρήνη και οι γονείς της».

Η Ειρήνη με το που βγήκε από την φυλακή, “έπεσε στην αγκαλιά του πατέρα και της μητέρας της. Είχε να τους αγγίξει 17 μήνες γιατί δεν επιτρέπεται από τη νομοθεσία της Κίνας να αγγίζει ο κρατούμενος όσους τον επισκέπτονται».

Κεχαγιόγλου: Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που αισθάνομαι ευτυχής επειδή διαψεύστηκα

“Εκφράζω την χαρά και θα έλεγα την συγκίνησή μου για την ομόφωνη αθώωση της Ειρήνης. Η άρτια προετοιμασία της υπεράσπισης επί 17 μήνες και η άψογη συνεργασία με τους συνάδελφους στο Χονγκ Κονγκ απέδωσαν τους καρπούς τους. Ήμουν ως γνωστόν επιφυλακτικός για το αποτέλεσμα της δίκης λόγω της αυστηρότατης νομοθεσίας που ισχύει στην Κίνα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που αισθάνομαι ευτυχής επειδή διαψεύστηκα».

Δείτε το βίντεο:

Κεχαγιόγλου – “Η Ειρήνη έπεσε στην αγκαλιά των γονιών της”

Ομόφωνα αθώα η Ειρήνη που είχε συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ

Πηγή: alphafreepress.gr