Ο Μιχάλης Αλικάκος διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό.

Ο γνωστός ηθοποιός πριν από δύο μήνες περίπου έγινε πατέρας για πρώτη φορά ενώ παράλληλα φέτος έκανε ένα δυναμικό come back επιστρέφοντας στην τηλεόραση και στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Alpha «Σασμός» υποδυόμενος τον Διονύση Μαρακάκη.

Ο Μιχάλης Αλικάκος απολαμβάνει τη νέα του καθημερινότητα και μάλιστα πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους τρυφερά στιγμιότυπα με την πριγκίπισσά του.

Αυτό έκανε και πριν από λίγες ώρες, θέλοντας να αστειευτεί με τις εξελίξεις στον Σασμό δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη του κι έγραψε: «Ο Διονύσης με χειροπέδες και εγώ για ύπνο με το σπλάχνο μου».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Μιχάλης Αλικάκος είναι παντρεμένος με τη Βιβή Πολυκανδριώτη, μία από τις δύο κόρες του μουσικοσυνθέτη Θανάση Πολυκανδριώτη και στις 22 Οκτωβρίου υποδέχτηκαν την κορούλα της.

To άρθρο Μιχάλης Αλικάκος – Σασμός: Ο «Διονύσης» της σειράς στο πιο τρυφερό στιγμιότυπο με την κόρη του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Πηγή: tlife.gr