Ο Μέμος Μπεγνής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο, όπου εξήγησε γιατί θεωρεί την κοινωνία μας οπισθοδρομική.

Μιλώντας για το ελληνικό MeToo και απαντώντας στο αν ο ίδιος έχει γίνει αποδέκτης ανάρμοστων συμπεριφορών στα εργασιακά του, ο Μέμος Μπεγνής είπε ότι «”Περίεργη” συμπεριφορά, τύπου bullying, μου έτυχε στην αρχή της πορείας μου και απλά έφυγα. Λέω πάντα στα νέα παιδιά να φύγουν αν τους τύχει κάτι τέτοιο, δε φεύγουν γιατί φοβούνται, δεν ισχύει ότι δε θα βρουν άλλη δουλειά και ότι θα μπουν στη μαύρη λίστα».

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή ο ίδιος αποκάλυψε ότι «Η μεγαλύτερη σχέση μου διήρκησε 5-6 χρόνια», ενώ πρόσθεσε ότι «Είμαι υπέρ του να κοιμούνται τα ζευγάρια σε άλλα κρεβάτια».

«Δεν μπορώ σε μια σχέση να μπαίνω στο σπίτι και να είναι εκεί, να φεύγω να είναι εκεί. Θέλω τους φίλους μου, το ταξίδι μου, τους γονείς μου, και μετά να πάω και στη συντροφικότητα», ξεκαθάρισε.

Σχετικά με τα της ελληνικής τηλεόρασης ο Μέμος Μπεγνής τόνισε ότι «Το ότι “κόβονται” από serial gay φιλιά μού δείχνει ότι η κοινωνία είναι πολύ οπισθοδρομική, η κοινωνία της ταμπέλας και του κρυφού, του “καν’ το αλλά όχι φανερά, μη σε δει ο κόσμος”».

 

To άρθρο Μέμος Μπεγνής: «Το ότι “κόβονται” από σήριαλ γκέι φιλιά μού δείχνει ότι η κοινωνία είναι πολύ οπισθοδρομική» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Πηγή: tlife.gr