Μέγκαν και Χάρι: Μια κλινική εμφύτευσης μαλλιών στο Mayfair του Λονδίνου επισκέφθηκε ο πρίγκιπας Χάρι στα τέλη του περασμένου έτους, προκειμένου να βρει μια λύση για την αυξανόμενη φαλάκρα του. Ο 35χρονος δούκας του Σάσεξ σύμφωνα με την Sun, πρόσφατα υποβλήθηκε σε θεραπεία πάχυνσης της τρίχας στην διάσημη κλινική Philip Kingsley Trichological Clinic. Όπως και ο αδερφός του, πρίγκιπας Γουίλιαμ αλλά και ο πατέρας τους, πρίγκιπας Κάρολος, έτσι και ο Χάρι παλεύει με την τριχόπτωση τα τελευταία χρόνια. Πέρυσι, ένας ειδικός ισχυρίστηκε πως η φαλάκρα του πρίγκιπα Χάρι, έχει σχεδόν διπλασιαστεί μετά τον γάμο του με την Μέγκαν Μαρκλ, τον Μάιο του 2018.

Στο δημοσίευμα της Sun πάντως, αναφέρει πως ο πρίγκιπας Χάρι επισκέφθηκε την κλινική εμφύτευσης μαλλιών- που έχει διάσημη πελατεία – συμπεριλαμβανομένων μοντέλων, ηθοποιών και αθλητών – προς τα τέλη του περασμένου έτους και από τότε έχει δει μία βελτίωση στο τριχωτό της κεφαλής του. Μάλιστα, το άρθρο αναφέρει πως και η Μέγκαν Μαρκλ είχε επισκεφθεί την συγκεκριμένη κλινική πριν από το γάμο της με τον δούκα του Σάσεξ, θέλοντας να είναι σίγουρη πως τα μαλλιά της θα ήταν λαμπερά και πλούσια την μεγάλη μέρα.

Μια πηγή αποκάλυψε: “Η επίσκεψη του πρίγκιπα Χάρι προκάλεσε μεγάλη αναταραχή. Αυτή η εταιρεία είναι πολύ διάσημη. Είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο. Έχει μια σειρά διαφορετικών θεραπειών. Οι πλουσιότεροι και πιο διάσημοι την έχουν επισκεφθεί. Η συνάντηση με τον Χάρι πήγε καλά. Είναι ένα πολύ ακριβό μέρος».

Τον πίεσε η Μέγκαν Μαρκλ για να πάει;

Ο γνωστός χειρουργός εμφύτευσης μαλλιών Δρ. Ασίμ Σαχμαλάκ ισχυρίστηκε το 2019 πως η αραίωση των μαλλιών του πρίγκιπα Χάρι είχε αυξηθεί δραματικά την ώρα που ο δούκας του Σάσεξ πάλευε με τα βασιλικά του καθήκοντα και την πατρότητα. Πιστεύει επίσης, ότι ο Χάρι μπορεί να δέχθηκε πίεση από την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ για να θεραπεύσει την απώλεια μαλλιών του. Όπως είπε: “Ήταν ηθοποιός του Χόλιγουντ στην προηγούμενη καριέρα της και ξέρει καλά την αξία της καλής εμφάνισης. Πολλοί πελάτες μου έρχονται λόγω της πίεσης που δέχονται από τις συντρόφους τους, που προτιμούν να μην είναι με έναν φαλακρό άνδρα».

Πηγή: alphafreepress.gr