Μεγάλη πρόκριση για τα κορίτσια του ΟΦΗ

Σημαντική επιτυχία για την ομάδα Νεανίδων υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ. Προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος και συνεχίζουν την πορεία τους στη διοργάνωση.

Οι μικρές πολίστριες του ΟΦΗ (γεννημένες το 2002 και νεότερες), πέτυχαν μια νίκη επί του Μίλωνα (8-4), ηττήθηκαν από το Ρέθυμνο (15-8), αλλά πέρασαν στην επόμενη φάση, στους αγώνες που έγιναν στο κολυμβητήριο της Πεντέλης.

Nα σημειωθεί ότι δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στους αγώνες, η ομάδα του Τρίτωνα Αμαρουσίου.

Η επόμενη φάση, θα γίνει στις 21 Ιουνίου και στον ΟΦΗ ευελπιστούν ότι οι αγώνες θα γίνουν στο Ηράκλειο.

Ο προπονητής της ομάδας Νεανίδων της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, Κυριάκος Κατριαδάκης, ανέφερε μιλώντας στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.gr ότι “πήγαμε πολύ καλά. Κερδίσαμε τον Μίλωνα σχετικά εύκολα, χάσαμε αλλά σταθήκαμε καλά με το Ρέθυμνο, που είναι ομάδα υψηλού επιπέδου, η οποία φτάνει πάντα στην τελική φάση. Είμαι ευχαριστημένος από τα κορίτσια. Τώρα, περιμένουμε την επόμενη φάση, η οποία θα γίνει το καλοκαίρι και ελπίζουμε οι αγώνες να γίνουν στο Ηράκλειο».

Αναλυτικά η εικόνα των Νεανίδων του ΟΦΗ στους αγώνες:

ΟΦΗ-Μίλων 8-4
Η σύνθεση του ΟΦΗ: Παπαδάκη Σοφία (Τ), Κώστογλου Μαρία (1), Κώστογλου Ραφαέλλα, Σπάνια Αμάνθα, Κοζανίδη Αναστασία (1), Καπανταγάκη Μαρίνα (1), Χρυσοβέργη Μαρία (2), Τζανή Ευανθία (2), Μπραγουδάκη Άννα (1).
ΝΟΡεθύμνου-ΟΦΗ 15-8
Η σύνθεση του ΟΦΗ: Παπαδάκη Σοφία (Τ), Κώστογλου Μαρία, Κώστογλου Ραφαέλλα, Σπάνια Αμάνθα, Κοζανίδη Αναστασία (2), Καπανταγάκη Μαρίνα, Χρυσοβέργη Μαρία (1), Τζανή Ευανθία (3), Μπραγουδάκη Άννα (2)

H TΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΝΟΡεθύμνου 6 (32-14)
2.ΟΦΗ 3 (12-19)
3.Μίλων 0 (10-25)
4. Τρίτων –

Πηγή: prismanews.gr