Η Μάριον Μιχελιδάκη ήταν το πρωί της Πέμπτης, καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day. H παρουσιάστρια της ΕΡΤ μίλησε μεταξύ άλλων και για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό. Ενώ το πέρασε με δέκατα και κόπωση, μετά ανακάλυψε ότι της γύρισε σε πνευμονία.

“Το περνούσα στο σπίτι, ήμουν ψύχραιμη, με ήπια συμπτώματα. Δευτέρα και Παρασκευή έκανα τεστ και ήταν αρνητικά. Την Κυριακή ένιωσα ένα μικρό πονόλαιμο. Τη Δευτέρα ξύπνησα πολύ πρωί για ανεξήγητο λόγο. Έκανα σελφ τεστ και βγήκε καραμπινάτο θετικό. Έβαλα τη μάσκα μου και πήγα στο φαρμακείο και αγόρασα οξύμετρο παρακεταμόλη και μετά ειδοποίησα το κανάλι” είπε η Μάριον Μιχελιδάκη στην Σταματίνα.

“Τις πρώτες 4 μέρες είχε σχετικά χαμηλό πυρετό μέχρι 38. Είχα μεγάλη κόπωση. Την 4η μέρα ένιωσα καλύτερα και την 6η μέρα ένιωθα χειρότερα. Πιο άσχημα από την πρώτη. Ένιωθα κόπωση σε σημείο να μην μπορώ να πάω να κάτσω στον καναπέ. Δεν ‘ Μόλις τελείωσε η καραντίνα μου. Ένιωθα όμως μεγάλη κόπωση και δύσπνοια και ενώ οι αιματολογικές μου ήταν καλές, η αξονική έδειξε πρόβλημα στον πνεύμονα. Οπότε μετά πήρα αντιβίωση και κορτιζόνη και τώρα θέλει μεγάλη προσοχή. Ο γιατρός μου, παρά το γεγονός ότι έχω αντισώματα, μου είπε να φοράω τη μάσκα μου όταν υπάρχει κόσμος γιατί υπάρχουν και οι μεταλλάξεις”.

To άρθρο Μάριον Μιχελιδάκη: “Πέρασα τον κορονοϊό στο σπίτι αλλά τελικά μου άφησε πνευμονία” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Πηγή: tlife.gr