Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα o Μάνος Πανταζής.

Ο πρώην παίκτης της Φάρμας, μίλησε μεταξύ άλλων για το περιστατικό με τη σύλληψη στο Λονδίνο, την απελευθέρωση με παρέμβαση της Νταϊάνα και την οικογένειά του.

«Θυμάμαι την αγαπημένη παρέα από την εποχή του μόντελινγκ και τα ταξίδια που κάναμε. Η απόρριψη στην αρχή, μού προξένησε ενδιαφέρον, μετά ζούσα με αυτό γιατί είναι μία δουλειά. Με έχουν απορρίψει από δουλειά, επειδή είμαι αρκετά ψηλός. Το μόντελινγκ σου δίνει χρήματα, άλλα όχι τόσο για να εξασφαλίσεις την ζωή σου, έκανα επενδύσεις όμως», ανέφερε αρχικά o Μάνος Πανταζής.

«Για μία πασαρέλα μπορεί να έπαιρνες 400.000 δραχμές, η πιο ακριβοπληρωμένη ήταν μία καμπάνια με αμοιβή 40.000 ευρώ. Με είχαν συλλάβει στο Λονδίνο, τους έκανα πλάκα ότι έχω βόμβα, η κατάσταση παρεκτράπηκε και πήγα στο κρατητήριο», συνέχισε.

Μεταξύ άλλων, το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό στο Λονδίνο, που οδήγησε στη σύλληψή του.

«Είχε παρέμβει η βασιλική οικογένεια και η Νταϊάνα για να βγω από την φυλακή στο Λονδίνο». Τα τελευταία 10 χρόνια είμαι ευτυχισμένος με την γυναίκα μου και τις υπέροχες κόρες μου», είπε, μιλώντας για ένα παράξενο περιστατικό που τού συνέβη.

Τέλος, μίλησε για τα ριάλιτι και τη συμμετοχή του σε αυτά.

«Το GNTM είναι ένας προθάλαμος για παιδιά, άλλα ελάχιστοι θα κάνουν κάτι παραπάνω. Κριτής νομίζω ότι θα μπορούσα να πάω στο GNTM. Και στην «Φάρμα» ήταν καλά, είναι αυτονόητο πως θα υπάρξουν και στιγμές έντασης», κατέληξε ο Μάνος Πανταζής.

To άρθρο Μάνος Πανταζής: «Στο Λονδίνο παρενέβη η πριγκίπισσα Νταϊάνα για να βγω από την φυλακή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Πηγή: tlife.gr