Υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια είπε ο Παπαδόπουλος στους φιλάθλους

Με φιλάθλους του ΟΦΗ που τον περίμεναν έξω από το γήπεδο είχε διάλογο ο Νίκος Παπαδόπουλος κατά την αναχώρηση του από το Γεντί Κουλέ.

Ο προπονητής της κρητικής ομάδας για ακόμη μια φορά δέχθηκε έντονη κριτική για την πολύ μέτρια εικόνα του ΟΦΗ σε ακόμη ένα δεύτερο ημίχρονο και δέχθηκε έντονες πιέσεις για να εξηγήσει το τι φταίει και ο ΟΦΗ καταρρέι στο δεύτερο μέρος.

Ο κόουτς του ΟΦΗ αποκάλυψε ότι υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια της ομάδας μεταξύ κάποιων παικτών και είναι κάτι που το είχε φωτογραφίσει και πριν μερικές αγωνιστικές τονίζοντας τότε σε μια συνέντευξη τύπου ότι υπάρχει ένα πρόβλημα στην ομάδα που είναι εσωτερικό και προσπαθούμε να το λύσουμε. Τότε αρκετοί φίλαθλοι του είπαν να “καθαρίσει” τους παίκτες που δημιουργούν το πρόβλημα στα αποδυτήρια και να προχωρήσει σε μεταγραφές ουσίας.

Το πρόβλημα όμως όχι μόνο δεν λύθηκε αλλά απ΄ότι φαίνεται διογκώθηκε και έτσι ο ΟΦΗ βαδίζει σε ένα δρόμο χωρίς γυρισμό από την στιγμή που είναι δεδομένο πλέον ότι ο πρωτομάστορας αυτής της ομάδας δεν μπορεί να ελέγξει τα αποδυτήρια του.

Ο Παπαδόπουλος ρωτήθηκε ξανά γιατί δεν παραιτείται και απάντησε ότι “αν είμαι το πρόβλημα εγώ να φύγω πρώτος αλλά αγαπάω την ομάδα όπως και εσείς. Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές και θέλω να ξαναζήσω ανάλογες μαζί με τον ΟΦΗ. Δεν είμαι λιγότερο ΟΦΗ από εσάς”.

Ο προπονητής του ΟΦΗ στάθηκε για ακόμη μια φορά στο μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού λέγοντας ότι “δεν υπήρχε μια τότε και πολλοί παίκτες που θέλαμε δεν ερχόταν λόγω της οικονομικής αβεβαιότητας που υπήρχε. Δεν μπορούσα να παρατήσω την ομάδα όμως”, ενώ υπογράμμισε ότι προσπαθούνε μαζί με την διοίκηση να ενισχύσουν την ομάδα όσο μπορούν.

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι πέραν του αναπληρωματικού μέλους του Δ.Σ του ΟΦΗ Μιχάλη Μυλωνάκη που συνόδευσε το Νίκο Παπαδόπουλο κατά την έξοδο του από το χώρο των αποδυτηρίων ουδείς άλλος από την διοίκηση του ΟΦΗ δεν έσπευσε να προστατεύσει τον προπονητή του ΟΦΗ που σήκωσε μόνος του όλο το βάρος της νέας αποτυχίας του ΟΦΗ.

Πηγή: prismanews.gr