Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για το Σαββατοκύριακο στη Ρώμη με νέα συντροφιά!Το Σαββατοκύριακο η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να ταξιδέψει στη Ρώμη και να περάσει όμορφες στιγμές στην ιταλική πρωτεύουσα.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» πως στο ταξίδι της δεν ήταν μόνη, αλλά με πρόσωπο το οποίο δεν ήθελε να μαθευτεί.

«Αχ αν σας πω τι έπαθα χθες. Έχω πάει τριήμερο στη Ρώμη, είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν πήγα μόνη μου. Πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί. Στην επιστροφή μου λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ”δεν πιστεύω να έχει κανέναν φωτογράφο απ’ έξω από το αεροδρόμιο. Έχεις ανεβάσει φωτογραφίες από εκεί, δε θέλω”. Λέω: ”όχι, ηρέμησε”.

Πάω να βγω εγώ χαλαρή, μόνη μου με τη βαλίτσα και βλέπω την κάμερά μας και έναν φωτογράφο πάνω μου. Λέω “σας παρακαλώ μη με τραβάτε” και αρχίζω και τρέχω.

Πίστευα ότι είχαν έρθει για μένα. Παίρνω τον Γιάννη τηλέφωνο και του λέω, “καλά είναι δυνατόν; Θα με περάσει ο άνθρωπος για τρελή, ότι έφερα κάμερα να τραβήξω τον εαυτό μου, να στήσω θέματα” και κάτι τέτοια. Και μου λέει, “δεν ήταν για σένα οι κάμερες, έρχεται ο Μαρτίκας”. Μην σας τα πολυλογώ καμία κάμερα για μένα, τζάμπα έπαθα υστερίες», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Το άρθρο Η Κατερίνα Καινούργιου σε “μυστικό” ταξιδάκι με νέο σύντροφο! Η “αποκάλυψη” του Σαββατοκύριακου! εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Πηγή: seleo.gr