Το Halo Infinite είναι διαθέσιμο εδώ και λίγο καιρό, αποτελώντας το τρίτο κεφάλαιο της “Reclaimer Saga”. Το story του Infinite ανοίγει με την καταστροφή του USNC Infinity και του συνόλου των σκαφών της ανθρωπότητας, με τον Atriox να νικάει τον Master Chief και να τον εκσφενδονίζει στο κενό του διαστήματος.

Παρά τον ενθουσιασμό των gamers, αρκετοί είναι αυτοί που έχουν παράπονα από το in-game store, καθώς τα διάφορα αντικείμενα χαρακτηρίστηκαν από πολλούς πανάκριβα. Η 343 Industries, φαίνεται όμως να έλαβε υπόψη τα σχόλια των φίλων του Halo, αποκαλύπτοντας ότι θα μειώσει τις τιμές.

Σύμφωνα με τον Head of Design, Jerry Hook:

“Ξεκινώντας απ’ αυτή την Τρίτη, η εμπειρία του καταστήματος θα διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα. Έχουμε επικεντρωθεί στη μείωση των τιμών γενικά, στο να παραδώσουμε πακέτα που συμφέρουν περισσότερο, στη δυνατότητα ανεξάρτητης αγοράς αντικειμένων που βρίσκονται σε πακέτα κ.α.

Θα δοκιμάζουμε νέα πράγματα κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης σεζόν, έτσι ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε και να βελτιωθούμε στο μέλλον. Παρακαλώ συνεχίστε να μας δίνετε feedback κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας και ελπίζω να σας δω όλους την επόμενη εβδομάδα για το Cyber Showdown event“.

Διαβάστε επίσης:

Με 7 μήνες καθυστέρηση η κυκλοφορία του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl

The post Halo Infinite: Μειώνει τις τιμές στο in-game store η 343 Industries appeared first on gameslife!.

Πηγή: Gameslife.gr