zodia-zwdia-9988

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 15/01 Τετάρτη

ωροσκοπιο Κριός

Το ταίρι σας είναι τεράστια πηγή υποστήριξης για εσάς τώρα. Είναι πρόθυμο, ικανό και γενναιόδωρο.

Μπορεί να μην μπορεί να σας προσφέρει τα πάντα σε υλικό επίπεδο… Αλλά η συναισθηματική και ψυχική υποστήριξη που σας προσφέρει, είναι ανεκτίμητη.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Η επικοινωνία με το ταίρι σας παρουσιάζει μερικά προβλήματα – αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ήρθε η στιγμή να βρείτε νέους τρόπους για να περάσετε το μήνυμα που θέλετε. Μπορεί μάλιστα να σας αρέσει τόσο αυτό που θα βρείτε, ώστε να το ενσωματώσετε στη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Ένα από τα καλύτερα πράγματα σε μια σχέση, είναι η άνεση που αυξάνεται διαρκώς ανάμεσα στα άτομα που την απαρτίζουν. Ωστόσο δεν πρέπει να θεωρείτε δεδομένο ο ένας τον άλλον. Το να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα όταν προκύπτουν, σας κρατάει και τους δυο σε εγρήγορση.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδίτη στους Ιχθύες τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο Καρκίνος

Το να πιέζεστε να αισθάνεστε διαρκώς ερωτευμένοι με το ταίρι σας, είναι καλός τρόπος να σκοτώσετε την αγάπη μεταξύ σας. Χαλαρώστε λίγο. Θα πρέπει να είστε σε θέση να αναγνωρίσετε ότι όλες οι σχέσεις έχουν μια σκοτεινή πλευρά. Η αγάπη βρίσκεται κάπου εκεί και θα επιστρέψει.

Ωροσκόπιο Λέων

Το ταίρι σας μπορεί να μην σας βοηθήσει σήμερα, τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που θα θέλατε. Ίσως θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν έχετε ρεαλιστές προσδοκίες από αυτό. Τι θα πρέπει να κάνετε εσείς οι ίδιοι για τον εαυτό σας; Τι θα πρέπει να περιμένετε από το ταίρι σας σε λογικά πλαίσια;

Ωροσκόπιο Παρθένος

Οι σχέσεις είναι περίεργες. Σε κάποιες πλευρές που πιστεύατε ότι είναι αδύναμες, αποδεικνύεται ότι έχετε περισσότερα κοινά στοιχεία με το ταίρι σας. Ενώ κάποιες άλλες που θεωρούσατε στέρεες, φαίνεται ότι είναι περισσότερο αμφιλεγόμενες.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ωροσκόπιο Ζυγός

Τα άστρα στέλνουν ισχυρογνωμοσύνη σήμερα και αισθάνεστε πιο κολλημένοι στις απόψεις σας από ποτέ. Το να κρατάτε μέσα σας τα συναισθήματά σας, προκαλεί ένταση στη σχέση με το ταίρι σας και δεν θα έπρεπε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Μήπως τον τελευταίο καιρό ήσασταν τόσο απασχολημένοι, που δεν είχατε χρόνο ούτε για μια μικρή απόδραση με το ταίρι σας; Χρειάζεστε ξεκούραση και χαλάρωση. Κάντε μερικές συνετές οικονομικές κινήσεις τώρα, ώστε γρήγορα να είστε σε θέση να κάνετε διακοπές με στυλ.

zwdia-zvdia-alex

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η υπομονή είναι αρετή, ειδικά όταν η συναισθηματική κατάσταση στη σχέση σας είναι τόσο έντονη όσο τώρα. Σε κοινωνικό επίπεδο, ίσως πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κάνετε ένα διάλειμμα – μαζί ή χώρια.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Δυστυχώς, δεν έχετε την πολυτέλεια να ασχολείστε όλη μέρα μόνο με τον έρωτα σας. Εσείς και το ταίρι σας θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια οικονομικά ζητήματα – και άμεσα. Μερικές περικοπές εξόδων μπορούν να φέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα.

ωροσκοπιο Υδροχόος

Το ταίρι σας έχει ορισμένες απαιτήσεις από εσάς. Η επαναστατική ενέργεια που σας στέλνουν τα άστρα σήμερα, έχει άλλη άποψη. Είστε σε φάση που θέλετε να εξερευνήσετε τις κρυμμένες πτυχές της προσωπικότητάς σας τώρα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Κάποιες δυσκολίες στη σχέση σας, επιβραδύνουν την πρόοδο σε άλλους τομείς της ζωής σας. Να θυμάστε ότι πάντα υπάρχουν επιλογές – αν και τώρα δεν ξέρετε ποιες ακριβώς είναι αυτές. Αναλάβετε δράση. Στην πορεία θα σας έρθουν και οι ιδέες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

The post Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 15/01 Τετάρτη appeared first on ζώδια.

Πηγή: Astro-live.gr