Μπορεί το κόμμα του το ΚΙΝΑΛ να κατηγορούσε σφόδρα τον Χρήστο Καλογρίτσα για σχέσεις διαπλοκής επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει τον Ανδρέα Λοβέρδο να είναι πληρεξούσιος δικηγόρος του.

Η πληροφορία ήρθε από τον ίδιο τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος χθες, με μια λιτή ανακοίνωση διέψευσε τις “ανυπόστατες πληροφορίες, που τεχνηέντως διέρρευσαν, περί δήθεν πτώχευσης εταιρείας ή και εταιρειών του Ομίλου Καλογρίτσα. Ο Χρήστος Καλογρίτσας αντιμετωπίζει τις δυσκολίες των εταιρειών του με σοβαρές ελπίδες ότι θα τις υπερβεί, βάσει του σχεδίου που έχει καθορίσει».

Η απόφαση του Ανδρέα Λοβέρδου να αναλάβει όλες τις υποθέσεις που αφορούν την υπεράσπιση του Χρήστου Καλογρίτσα προκαλεί ερωτήματα τόσο για τον ίδιο όσο και για το ΚΙΝΑΛ. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο Ανδρέας Λοβέρδος το 2016, μετά το ζήτημα με την έγκριση του “πόθεν έσχες» του επιχειρηματίες για τις τηλεοπτικές άδειες, μιλούσε για “πολιτικό Βατερλό» της κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για κακουργηματικές ευθύνες της επιτροπής του υπουργείου Τύπου.

Άραγε τόσο ο ίδιος, όσο και το ΚΙΝΑΛ αναθεώρησαν τις απόψεις τους για τον Χρήστο Καλογρίτσα και δεν τον θεωρούν πια “διαπλεκόμενο εργολάβο»;

Πηγή: tvxs.gr

The post Δικηγόρος του Καλογρίτσα ο Λοβέρδος! appeared first on iNotos.gr.

Πηγή: inotos.gr