Δαμάστα: Mεγάλη μας τιμή που θα παίξουμε με τον ιστορικό ΠΟΑ

Κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο της Δαμάστας να δώσει δυναμικό παρών στον αυριανό πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ με τον ΠΟΑ στο γήπεδο του Ατσαλένιου έκανε η διοίκηση της Δαμάστας η οποία στην ανακοίνωση της τονίζει παράλληλα ότι είναι τιμή της να αντιμετωπίσει το αδελφό και ιστορικό σωματείο του ΠΟΑ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης της Δαμάστας αναφέρει:

“Ο Α.Ο.Δαμάστας διανύει τα τελευταία χρόνια μια πορεία συνεχούς ανάπτυξης, επιτυχιών και καταξίωσης του σωματείου στις φίλαθλες συνειδήσεις. Οδεύοντας η φετινή αγωνιστική σεζόν προς το τέλος της, η Δαμάστα βρίσκεται στην κορύφωση μιας αξιοσέβαστης διαδρομής, τόσο στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας ΕΠΣΗ PWM MEDICAL, όσο και στο Κύπελλο ΕΠΣΗ “Φήμη”.

Αύριο Τετάρτη 27 Μαρτίου και ώρα 16:00 υπάρχει για την ομάδα μας ένα μεγάλο ραντεβού. Είναι ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Η με αντίπαλο το αδελφό σωματείο του ΠΟΑ στο γήπεδο του Ατσαλένιου. Είναι μεγάλη τιμή για την Δαμάστα που θα αντιμετωπίσει τον ιστορικό ΠΟΑ, είναι μεγάλη τιμή που θα αγωνιστούμε σε έναν ημιτελικό Κυπέλλου. Προσκαλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Δαμάστας, όλους τους χωριανούς μας, όλο τον υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου να δώσει το παρών στο γήπεδο του ΠΟΑ σε αυτή την ιστορική στιγμή για τον Α.Ο. Δαμάστας, σε αυτή την γιορτή του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου!”

Πηγή: prismanews.gr