Η μπύρα Μάμος βγήκε στην αγορά ως προϊόν συνεργασίας της ζυθοποιίας με την οικογενειακή επιχείρηση της οικογένειας Μάμου στην Πάτρα. Οι στόχοι που είχαν τεθεί τότε, ήταν περιορισμένοι, εντός των ορίων της Πάτρας και της Δυτικής Ελλάδας, οι οποίοι αν επιτυγχάνονταν, θα άνοιγαν κάποιες προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης του τοπικού μπραντ.
Η πατρινή μπύρα, όμως, αγαπήθηκε και κέρδισε από την πρώτη στιγμή το καταναλωτικό κοινό και δικαιολογημένα, αφού κατάφερε να ξυπνήσει αναμνήσεις και να αναβιώσει…

Πηγή: pelop.gr