Ιδιαίτερα συγκίνηση προκάλεσε στην Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά μία ιστορία της δημοσιογράφου, Αθηνάς Αφαλίδου στην εκπομπή Ποιος ειναι πρωινιάτικα.

Η δημοσιογράφος δήλωσε χαρακτηριστικά:  «Εμείς μεγαλώσαμε, αντί για παραμύθια, με ιστορίες. Θυμάμαι τους παππούδες μας που καθόντουσαν και μας έλεγαν ιστορίες και μάλιστα ερχόντουσαν και οι φίλοι μας.

Θυμάμαι τη φίλη μου τη Φένια που μου έλεγε “πάμε να μας πουν ιστορίες από τον τόπο”. Υπάρχει μια ιστορία πολύ συγκινητική», είπε η Αθηνά Αφαλίδου και στη συνέχεια μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό τη συγκεκριμένη ιστορία.

«Αυτές τις ιστορίες ακούγαμε. Ακούγαμε όμορφα πράγματα για τον τόπο μας, για τα σπίτια. Έχουμε γεμίσει περηφάνια και από γενιά σε γενιά αυτές τις ιστορίες θα της λέμε στα παιδιά μας και στα παιδιά των παιδιών μας», είπε κλείνοντας η Αθηνά Αφαλίδου, με τη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά να ξεσπούν σε δάκρυα.

To άρθρο Μπέττυ Μαγγίρα – Δημήτρης Μακαλιάς: «Λύγισαν» στον αέρα της εκπομπής – Η συγκινητική ιστορία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Πηγή: tlife.gr