1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Ιουλίου – 1 Αυγούστου)
Η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο στις 01.03 και καθίσταται σημαντικό για εσένα να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή καθώς η ανάγκη σου να φλερτάρεις και να επικοινωνήσεις είναι κορυφαία. Έχεις τη δυνατότητα τώρα να ισορροπήσεις και να λύσεις ζητήματα που μπορεί να είχαν προκύψει μέχρι πρότινος με το σύντροφό σου καθώς η ανάγκη σου για συντροφικότητα είναι σημαντική. Στις 06.03 ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο και είναι γεγονός ότι έρχεται για να ανατρέψει μέχρι τώρα τα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις εντονότερα τη διάθεση και την ψυχολογία ότι καταπιέζεσαι στη μέχρι τώρα πορεία σου και είσαι έτοιμος να κάνεις ριζικές αλλαγές που θα καλύψουν πια τις προσωπικές σου επιθυμίες σε ότι αφορά την καριέρα σου.
Στις 21.03 Τρίτη ο Ήλιος περνάει στον Κριό και η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σηματοδοτεί το κλείσιμο σημαντικών κύκλων σε ότι αφορά τη σχέση σου με το στενό περιβάλλον, ζητήματα εμπορικής και επικοινωνιακής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν, ότι αφορά γνώσεις και θέματα που θέλεις να παρακολουθήσεις. Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και απογειώνει το πάθος, παράλληλα όμως απογειώνει και τη διάθεση ελέγχου του συντρόφου σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εκρηκτικές καταστάσεις.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2-11 Αυγούστου)
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 06.03 σε ωθεί σε μία νέα αρχή σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, επιχειρηματικές συμφωνίες και δράσεις στην προσωπική σου ζωή, σε ότι αφορά τον έρωτα και το πάθος που σε διέπει. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Ποσειδώνα δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα την πραγματικότητα γι’ αυτό καλά θα κάνεις να έχεις το νου σου ότι τάσεις εξιδανίκευσης θα είναι υπαρκτές και μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις που θα σου κοστίσουν ακριβά τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά. Τα εξάγωνα των Φώτων και του Ποσειδώνα με τον Άρη στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορούν να σου δώσουν τη λογική και το δυναμισμό που χρειάζεσαι ώστε να αποφύγεις δυσκολίες, καλό είναι βέβαια να μην προτρέχεις σε αποφάσεις αυτή την περίοδο και να αφήσεις το χρόνο να δείξει ποιο είναι το καλύτερο για σένα βλέποντας με ξεκάθαρα μάτια.
Στις 21.03 η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί ιδιαίτερες συνθήκες σε περίπτωση συμφωνιών που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο, θα πρέπει όμως να είσαι ειλικρινής με ότι μπορείς να ανταποκριθείς και να μην μπεις σε διαδικασία υποσχέσεων.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
3ο δεκαήμερο(γεννημένοι 12 ως 22 Αυγούστου)
Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς από τις 05.03 εντείνει τη διάθεση να στραφείς εσωτερικά μέσα σου, κάτι που θα σε κάνει ιδιαίτερα μοναχικό καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες, φόβοι, απωθημένα, ενοχές και έχεις τώρα τη δυνατότητα να σκεφτείς πολύ καλά είτε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν είτε τη συναισθηματική σου ζωή αφού η καχυποψία και η ζήλια πιθανά να σε ταλανίζει. Απέφυγε να κάνεις σημαντικές συζητήσεις αυτή την περίοδο καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξει δυσκολία στην επικοινωνία και οι παρεξηγήσεις να οδηγήσουν στο να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις που θα δυσκολέψουν τα πράγματα είτε στη σχέση σου είτε σε πιθανές συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν.
Ο Δίας στον Τοξότη επηρεάσει το δεκαήμερο σου και δημιουργεί ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκες σε ότι αφορά τον έρωτα αλλά και τις δημιουργικές σου δράσης. Γεγονός είναι ότι η αισιοδοξία σου έχει είναι στο αποκορύφωμά και αυτό εκδηλώνεται και στο περιβάλλον σου, κάτι που μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον νέων γνωριμιών που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη ζωή σου. Σημαντικό είναι επίσης ότι μπορεί να προωθήσεις καλλιτεχνικές δράσεις με τις οποίες ασχολείσαι καθώς η εύνοια που έχεις αυτή την περίοδο είναι μεγάλη και τα αποτελέσματα θα είναι σπουδαία.
Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο Προσωπικό Ωροσκόπιο.

Πηγή: Astrologos.gr