1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 23 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου)
Η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο στις 01.03 και γίνεται εντονότερη η διάθεσή σου για να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής καθώς η θετικότητα, η παιδικότητα και ο ερωτισμός που αποπνέεις δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα εσωτερικά μέσα σου αλλά και στο περιβάλλον σου. Πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν καθώς η γοητεία σου είναι απαράμιλλη και δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος. Στις 06.03 ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο και φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα και ανασφάλειες που μπορεί να έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου όμως τώρα ήρθε η κατάλληλη περίοδος για να τα αντιμετωπίσεις με ριζικό τρόπο και να απαλλαγείς από αυτά. Σκαμπανεβάσματα μπορεί να υπάρχουν σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και τις επιχειρήσεις, καλά θα κάνεις να ρισκάρεις μπροστά σε γεγονότα που βλέπεις ότι δεν θα φέρουν τα αναμενόμενα.
Στις 21.03 Τρίτη ο Ήλιος περνάει στον Κριό και η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Κριό σηματοδοτεί για εσένα το κλείσιμο σημαντικών κύκλων σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις κυρίως στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Ο εκνευρισμός είναι έντονος γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την καθημερινότητα, τη δουλειά και κυρίως την βελτίωση της σωματικής υγείας που σε ενδιαφέρει πάρα πολύ.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 3 – 12 Οκτωβρίου)
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 06.03 δημιουργεί προϋποθέσεις για μία νέα πορεία σε ότι αφορά τη δουλειά, την καθημερινότητα και αυτά που θέλεις να επιτύχεις, όμως η σύνοδος των Φώτων με τον Ποσειδώνα δεν είναι δύσκολο να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και να χτίσεις μία πραγματικότητα που είναι φανταστική. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές που θα σου κοστίσουν γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην αφεθείς το συναισθηματισμό και να ακούσεις τη λογική και τη διαίσθηση σου έτσι ώστε να δεις πραγματικά τι συμβαίνει και τι προτάσεις είναι αυτές που μπορεί πιθανά να υπάρξουν, διαφορετικά το κόστος θα είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Τα εξάγωνα των Φώτων και του Ποσειδώνα με τον Άρη στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω μόνο θετική προέκταση μπορεί να έχουν καθώς εντείνουν το δυναμισμό και τη διαίσθηση.
Στις 21.03 η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να φέρει ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που εκκρεμούν από το παρελθόν στο προσκήνιο, καλό είναι να μην προχωρήσεις σε συζητήσεις και συμφωνίες γιατί το πιθανότερο είναι να δώσεις υποσχέσεις ή να σου δώσουν υποσχέσεις που δεν θα είναι ειλικρινής.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 13 – 22 Οκτωβρίου)
Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς από τις 05.03 δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα σε ότι αφορά την εργασία σου και ζητήματα που θέλεις να λύσεις και την καθημερινότητά σου καθώς ανατρέπει τον προγραμματισμό σου, δημιουργεί καθυστερήσεις, αναβολές και το κυριότερο δεν μπορείς κυρίως να συνεννοηθείς με πρόσωπα στον εργασιακό σου περίγυρο κάτι που θα δημιουργήσει σημαντικές εντάσεις. Είναι η κατάλληλη περίοδος όμως και αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να σκεφτείς πως θέλεις να προχωρήσεις στη δουλειά σου, αν είναι αυτή η κατάλληλη εργασία που σε ικανοποιεί, εάν θέλεις να αλλάξεις και τι βήματα πρέπει να κάνεις προς αυτή την κατεύθυνση. Μην προχωρήσεις σε αλλαγές τώρα και άφησε το χρόνο να περάσει μέχρι όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία.
Ο Δίας στον Τοξότη επηρεάσει το δεκαήμερο σου και δίνει όλη του την εύνοια σε ότι αφορά εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες, την κοινωνικότητά σου, νέες γνωριμίες που μπορεί να είναι πολύ σημαντικές για εσένα αλλά και την εξομάλυνση των σχέσεων με το στενό σου περιβάλλον που θα σου δημιουργήσει εξαιρετικά καλή διάθεση. Σημαντικές μπορεί να είναι οι δυνατότητες για να διευρύνεις τις γνώσεις σου, μη χάσεις την ευκαιρία.
Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο Προσωπικό Ωροσκόπιο.

Πηγή: Astrologos.gr