1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου)
Η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο στις 01.03 και η ανάγκη να κοινωνικοποιηθείς, να επικοινωνήσεις, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που μπορούν να σου δώσουν διαφορετικά πράγματα από τα ήδη υπάρχοντα που έχεις στη ζωή σου είναι ξεκάθαρη. Διασκεδάζεις και απολαμβάνεις το ερωτικό παιχνίδι, πρόσεχε μόνο μην μπλέξεις σε παράλληλες καταστάσεις και βρεθείς εκτεθειμένος. Στις 06.03 ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο και σε καλεί να ανατρέψεις την καθημερινότητα και την εργασία σου και να μπεις σε μία πρωτοποριακή προσέγγιση του συγκεκριμένου τομέα καθώς το πιθανότερο είναι να δεις κατάματα ότι η δουλειά που ακολουθεί δεν σε καλύπτει και να κάνεις κινήσεις που θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο πού δρας και το επάγγελμα που θέλεις να ακολουθήσεις.
Στις 21.03 Τρίτη ο Ήλιος περνάει στον Κριό και η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά φιλικές και ερωτικές σχέσεις, στόχους και σχέδια που μπορεί να έχεις θέσει, συλλογικές προσπάθειες που μπορείς να συμμετέχεις και νιώθεις ότι ήρθε τώρα η ώρα να κλείσει ένας σημαντικός κύκλος σχέσεων και καταστάσεων στους συγκεκριμένους τομείς. Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και στρέφει την προσοχή σου στο να είσαι τέλειος στην εργασία σου καθώς έτσι νιώθεις ότι ικανοποιείσαι με το να προσφέρεις.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2-11 Δεκεμβρίου)
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 06.03 εντείνει το συναισθηματισμό και μπορεί να σε οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν μία νέα αρχή σε οικογενειακό επίπεδο όμως οι συνθήκες δεν είναι ξεκάθαρες καθώς η σύνοδος των Φώτων με τον Ποσειδώνα εξιδανικεύει πρόσωπα και καταστάσεις και μπορεί να σε οδηγήσει σε σημαντικά λάθη. Απέφυγε αυτή την εποχή συναλλαγές και συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που εσύ πιστεύεις και προσδοκάς και να νιώθεις στο τέλος εξαπατημένος από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Τα εξάγωνα των Φώτων και του Ποσειδώνα με τον Άρη στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω βοηθούν στη ρεαλιστική και δυναμική προσέγγιση των πραγμάτων.
Στις 21.03 η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς σε καλεί να έρθεις αντιμέτωπος με ζητήματα του παρελθόντος σε οικογενειακό επίπεδο που μπορεί να εκκρεμούν, μην προχωρήσεις σε μεγάλες κουβέντες γιατί μπορεί να μην είσαι ειλικρινής ή να μην μπορείς να ανταποκριθείς αυτά που υπόσχεσαι. Απαγορευτικές πρέπει να θεωρούνται επίσης συναλλαγές και συμφωνίες σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία γιατί το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 – 21 Δεκεμβρίου)
Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς από τις 05.03 επικεντρώνει τις σκέψεις σου σε ότι αφορά ζητήματα οικογενειακής φύσεως και μπαίνεις σε μία διαδικασία αξιολόγησης των προσώπων της οικογένειάς σου, κατά πόσο αντιλαμβάνονται και καλύπτουν τις ανάγκες σου για ασφάλεια και τρυφερότητα, κατά πόσο σε ενδιαφέρει να παραμείνεις δίπλα τους ή να κάνεις δυναμικά ξεκινήματα θέτοντας τις βάσεις για τη δική σου οικογένεια. Ο έντονος συναισθηματισμός και οι μνήμες του παρελθόντος που ξυπνάνε μπορεί να σε οδηγήσουν σε μοναχικότητα και εσωστρέφεια που θα ρίξουν την ψυχολογία σου και τη διάθεσή σου.
Ο Δίας στο ζώδιό σου επηρεάσει το δεκαήμερο σου και είναι τώρα πια η κατάλληλη στιγμή για σένα να προωθήσεις στόχους που έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου, να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που μπορεί να σου προκύψουν και να αποδώσουν τα μέγιστα για σένα. Σημαντικά μπορεί να είναι τα πρόσωπα που θα γνωρίσεις και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο καθώς θα είναι αυτά που θα σε οδηγήσουν στο να πετάξεις και να αναπτυχθείς σε όλα τα επίπεδα.
Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο Προσωπικό Ωροσκόπιο.

Πηγή: Astrologos.gr