1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 21 Απριλίου-1 Μαϊου)
Η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο στις 01.03 επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την προσωπική σου προβολή κάτι που μπορεί να γίνει εντονότερα μέσω της καριέρας σου και των κοινωνικών συναναστροφών σου. Στις 06.03 ο Ουρανός περνάει στο ζώδιό σου και σηματοδοτεί με την έλευση του την ανατροπή ριζικά όλη σου της νοοτροπίας μέχρι στιγμής, στερεοτύπων που ακολουθούσες στη ζωή σου καθώς δείχνεις να επαναστατείς με ότι θεωρείς ότι δεν σου αρμόζει πια και να απομακρύνεσαι από πρόσωπα και καταστάσεις που θεωρείς ότι δεν μπορούν να συμβαδίσουν με τις νέες σου επιλογές.
Στις 21.03 Τρίτη ο Ήλιος περνάει στον Κριό και η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού σε καλεί να αντιμετωπίσει ζητήματα εργασιακά και καθημερινότητας αλλά και εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν από το παρελθόν. Σε ωθεί επίσης στο να κλείσεις αυτούς τους κύκλους σημαντικό, βέβαια είναι ότι το πιθανότερο είναι να υπάρξει νευρικότητα γι’ αυτό καλά θα κάνεις να προσέξεις τη διαχείριση. Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και επικεντρώνεσαι πια σε ότι αφορά τους κοινούς στόχους που έχεις με το σύντροφό σου καθώς είναι επιτακτική ανάγκη να λειτουργήσετε σαν ομάδα κάτι που σας φέρνει πιο κοντά.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2 ως 11 Μαϊου)

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 06.03 στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις σε σχέση, τις φιλικές σχέσεις και πώς αυτές εξελίσσονται, σε ότι αφορά συλλογικές δράσεις που συμμετέχεις και την εξέλιξη της πορείας τους. Η σύνοδος του Ποσειδώνα με τα Φώτα δεν σε βοηθά να δεις αντικειμενικά τα πράγματα καθώς έχεις την τάση να τα ωραιοποιείς και αυτό μπορεί να σου κοστίσει στις επιλογές σου γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην αφήνεσαι στο συναίσθημα και να ακούς την έντονη διαίσθηση σου πω μόνο θετικά μπορεί να σε καθοδηγήσει. Θετικό ρόλο μπορεί να παίξουν τα εξάγωνα των Φώτων και του Ποσειδώνα με τον Άρη στο ζώδιό σου και τον Κρόνο στον Αιγόκερω καθώς λειτουργούν άκρως ρεαλιστικά και σε οδηγούν στο να δεις με μεθοδικότητα τι θέλεις να επιτύχεις. Καλό είναι να αποφύγεις με αυτή τη συνθήκη τις σημαντικές αποφάσεις.

Στις 21.03 η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς δημιουργεί εξιδανικευμένο κλίμα στις σχέσεις σου και δεν αποκλείεται να δώσεις υποσχέσεις ή να ακούσεις πράγματα που θα λειτουργήσουν άκρως θετικά για σένα όμως να είσαι βέβαιος ότι η βάση τους είναι σαθρή και το πιθανότερο είναι να μην ευοδώσουν.

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:

3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12-20 Μαϊου)
Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς από τις 05.03 δημιουργεί έντονα προβλήματα σε ότι αφορά την επικοινωνία με τα φιλικά του πρόσωπα γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός τον τρόπο που εκφράζεσαι αλλά και να δίνεις τη δυνατότητα να ακούσεις τους άλλους τι θέλουν να πουν γιατί οι παρερμηνείες μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις και να υπάρξουν ρήξη στις σχέσεις σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι καθυστερήσεις σε ότι αφορά την επίτευξη των στόχων σου, καλό είναι λοιπόν αυτή την περίοδο να την εκμεταλλευτείς για να σκεφτείς πολύ καλά ποιοι είναι αυτοί οι στόχοι που σε ικανοποιούν, ποιους θέλεις να επιτύχεις και ποιους από αυτούς που έχεις επιλέξει δεν είναι τελικά αυτοί που μπορούν να σου δώσουν αυτά που πιστεύεις.
Ο Δίας στον Τοξότη επηρεάσει το δεκαήμερο σου και έχεις τώρα την ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικά ζητήματα που αφορούν επιχειρηματικότητα, οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους αλλά και σημαντικά θέματα συναισθηματικής φύσεως καθώς έχεις τη δυνατότητα να απογειώσεις ερωτικά τη σχέση σου και να αφήσεις στην άκρη πιθανούς φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να σε ταλανίζουν και να σε οδηγούν σε καχυποψία και ζήλια.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!

Πηγή: Astrologos.gr