1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 23 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου)
Η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο στις 01.03 και εντείνει στη διάθεσή σου να δημιουργήσεις ρομαντική και ασφαλής ατμόσφαιρα στο προσωπικό σου χώρο καθώς η ανάγκη σου για να περάσεις μοναδικές στιγμές με το σύντροφό σου είναι ξεκάθαρη. Στις 06.03 ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο και έρχεται για να ανατρέψει τα πάντα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς πια φαίνεται ότι αλλάζεις ριζικά νοοτροπία σε ότι αφορά την προσωπική σου και επαγγελματική σου ζωή και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να απομακρυνθείς από πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να σε ακολουθήσουν σε αυτό το νέο δρόμο.
Στις 21.03 Τρίτη ο Ήλιος περνάει στον Κριό και η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σε καλεί να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε ταλανίζουν ακόμα αλλά και να αφήσεις πίσω σου ψυχολογικά βάρη που δεν σε βοηθούν να προχωρήσει στη ζωή σου. Η νευρικότητα και ο έντονος συναισθηματισμός εκτοξεύονται γι’ αυτό καλά θα κάνεις θα κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθείς δίνοντάς σου τη δυνατότητα να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής σου με πρωταρχικό σκοπό σου να απολαύσεις τον έρωτα επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου στην προσωπική σου ζωή.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2 – 11 Νοεμβρίου)
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 06.03 επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή αλλά και τις άλλες δημιουργικές δράσεις που ασχολείσαι και σου δίνει τη δυνατότητα για μία νέα αρχή στους συγκεκριμένους τομείς, όμως ιδιαίτερα όσον αφορά τον έρωτα δημιουργεί θολό τοπίο καθώς εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει αργότερα σε απογοήτευση. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν αυτή την περίοδο καθώς δεν αποκλείεται να μην σου δείχνουν τις πραγματικές τους προθέσεις. Τα εξάγωνα του Άρη στον Ταύρο και του Κρόνου στον Αιγόκερω με τα Φώτα και τον Ποσειδώνα βοηθούν στο να δεις με περισσότερο ρεαλισμό την όποια κατάσταση, καλό είναι βέβαια να αφήσεις το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα χωρίς να πάρεις αποφάσεις και αργότερα που μπορείς να δεις ξεκάθαρα, να σκεφτείς πολύ καλά τι θέλεις να πράξεις.
Στις 21.03 η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει την πιθανότητα για επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που μπορεί να θέλουν να συζητήσουν μαζί σου και να λύσουν ζητήματα, όμως γεγονός είναι ότι δεν αποκλείεται να μην είναι ειλικρινείς μαζί σου ή να μην είσαι εσύ ειλικρινής μαζί τους γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 – 21 Νοεμβρίου)
Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς από τις 05.03 σου δημιουργεί την ανάγκη να στραφείς μέσα σου και να ψάξεις κατά πόσο το πρόσωπο που έχεις γύρω σου στην ερωτική σου ζωή σε καλύπτει, πώς εσύ χειρίζεσαι τα θέματα των σχέσεών σου και κατά πόσο είσαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που εξελίσσονται. Δεν αποκλείονται οι επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα σε βοηθήσουν και θα σε αναγκάσουν να σκεφτείς πολύ καλά αν επιθυμείς να τους δώσεις χώρο στη ζωή σου, καλό είναι όμως να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και να σκεφτείς τους λόγους που οδήγησαν στην πρότερη απομάκρυνση τους.
Ο Δίας στον Τοξότη επηρεάσει το δεκαήμερο σου και σου δίνεται μία σημαντική δυνατότητα για να αυξήσεις τα εισοδήματα σου καθώς για εσένα είναι αυτή την εποχή κυρίαρχο να εξασφαλίσεις την αύξηση των οικονομικών σου πόρων κάτι που μπορεί να είναι επιτεύξιμο. Πιθανές ανασφάλειες και φόβοι για την προσωπικότητά σου εξαλείφονται και νιώθεις πια να πατάς γερά στα πόδια σου κάτι που εκδηλώνεται έντονα και στην προσωπική σου ζωή με αποτέλεσμα να απογειώνεται συναισθηματικά και ερωτικά.
Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο Προσωπικό Ωροσκόπιο

Πηγή: Astrologos.gr