1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 21 ως 31 Μαρτίου)

Η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο στις 01.03 και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τους κοινούς στόχους με τον σύντροφό σου ή πιθανές νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Οι τάσεις ανεξαρτησίας το μόνο που θα εντείνουν είναι τη νευρικότητα στις σχέσεις. Δεν αποκλείεται φιλικά πρόσωπα να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους. Στις 06.03 ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο οριστικά και δονεί για τα καλά τον τομέα των οικονομικών σου αλλά και των συναισθηματικών σου καθώς έρχεται για να ανατρέψει την αντίληψή σου περί κεκτημένων και ασφάλειας. Στις 21 Τρίτη ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Ζυγό σε ωθεί να δεις κατάματα τιε σχέσεις σου και να κλείσεις κεφάλαια που πιθανά είναι σημαντικά για σένα σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Στις 26 3 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθείς απογειώνοντας το συναισθηματισμό, το ρομαντισμό, την ανάγκη για προσφορά στο σύντροφο και μοναδικές στιγμές μαζί του. Ιδιαίτερη προσοχή σε νέες γνωριμίες που το πιθανότερο είναι να τις ωραιοποιήσεις και να μην βλέπεις κατάματα την αλήθεια κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!

2 δεκαήμερο (γεννημένοι 1 ως 10 Απριλίου)

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 06.03 σηματοδοτεί για εσένα ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά εκκρεμή ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε προβληματίζουν ή πιθανό εργασιακό Παρασκήνιο που έρχεται στην επιφάνεια. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ποσειδώνα δημιουργεί συνθήκες εξιδανίκευσης προσώπων και καταστάσεων και αυτό Το πιθανότερο είναι να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα και αποφάσεις γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην αφεθείς στην ευαισθησία και στο συναίσθημα και να ακούσεις τη διαίσθησή σου. Βοηθητικά λειτουργούν τα εξάγωνα του Άρη στον Ταύρο και του Κρόνου στον Αιγόκερω με τα Φώτα και τον Ποσειδώνα που σου δίνουν τον δυναμισμό αλλά και την διάθεση να πραγματώσεις ρεαλιστικά και με λογική. Θυμήσου μόνο ότι ιδιαίτερα προβλήματα θα δημιουργηθούν σε περίπτωση που λειτουργήσεις με άκρατο συναισθηματισμό. Η τέχνη, ο διαλογισμός, ο εσωτερισμός θα είναι ιδανικές διέξοδοι. Ιδιαίτερη προσοχή επίσης θα πρέπει να δώσεις στις 21.03 οπού η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει στο να πεις πράγματα που πραγματικά δεν εννοείς και να δημιουργήσεις λάθος εντυπώσεις.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ

3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 11 ως 20 Απριλίου)

Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς από τις 05.03 και για το μεγαλύτερο μέρος του εντείνει την εσωστρέφεια, την ανάγκη να ασχοληθείς με ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε ταλανίζουν αυτό όμως θα σε οδηγήσει σε έντονο συναισθηματισμό κάτι που δεν σου αφήνει περιθώρια να λειτουργήσεις με λογική και ρεαλισμό. Η δυσκολία στην αυτοσυγκέντρωση εντείνεται και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στην καθημερινότητα και στη δουλειά σου γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Πρόσωπα του παρελθόντος δεν αποκλείεται να επιστρέψουν και να ζητήσουν μία δεύτερη ευκαιρία, προσπάθησε μόνο να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και να αφήσεις το χρόνο μέχρι να επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 28.03. Ο Δίας Στον Τοξότη επηρεάσει το δεκαήμερο σου και σου δίνει όλη του την εύνοια σε ότι αφορά σπουδές, νομικά ζητήματα και επικοινωνία, επαφές με το εξωτερικό που μπορεί να διευρυνθούν και να αναπτυχθούν πολύ σημαντικά. Η αισιοδοξία, η θετικότητα και η χαρά λειτουργούν ανανεωτικά και στην προσωπική σου ζωή όπου οι νέες γνωριμίες μπορεί να είναι πολύ σημαντικές για σένα.

Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο Προσωπικό Ωροσκόπιο.

Πηγή: Astrologos.gr