1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Ιουνίου – 1 Ιουλίου)
Η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο στις 01.03 και δημιουργεί έντονα συναισθήματα, ανασφάλειας, καχυποψία, ζήλια που το πιθανότερο είναι να εκδηλωθούν στο σύντροφό σου δημιουργώντας ιδιαίτερα προβλήματα στις σχέσεις σου. Καλά θα κάνεις να εκτονώσεις αυτή σου την ενέργεια σε πάθος και ερωτισμό για να λειτουργήσει αποδοτικά για την προσωπική σου ζωή. Στις 06.03 ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο και δημιουργεί ανατρεπτικές συνθήκες σε ότι αφορά στόχους και όνειρα που μπορεί να έχεις, σε ότι αφορά τις φιλικές του σχέσεις και τα πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν, σε ότι αφορά ομαδικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Είναι βέβαιο ότι δείχνεις πια διατεθειμένος να αλλάξεις πράγματα ώστε να δρομολογήσεις νέους στόχους που καλύπτουν τη δική σου προσωπικότητα.
Στις 21.03 Τρίτη ο Ήλιος περνάει στον Κριό και η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού και καλείσαι να κλείσεις ζητήματα σε ότι αφορά την οικογένεια και την καριέρα σου που μπορεί να σε ταλαιπωρούν μέχρι στιγμής. Καλά θα κάνεις βέβαια να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή καθώς η νευρικότητα και η ένταση των στιγμών μπορεί να οδηγήσει σε εκρήξεις που δεν σας ωφελήσουν. Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς απογειώνοντας το κέφι σου, την αισιοδοξία και τη διάθεση να διασκεδάσεις και να ερωτοτροπήσεις καθώς μπαίνεις δυναμικά στο φλερτ και αυτό μπορεί να δώσει σημαντικές νέες γνωριμίες για εσένα.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2 – 11 Ιουλίου)
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 06.03 στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις σπουδές και σεμινάρια που θέλεις να παρακολουθήσεις, σε ότι αφορά νομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν αλλά και τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον και πώς αυτές εξελίσσονται καθώς νιώθεις τώρα ότι είναι η ώρα για μία νέα αρχή. Αυτό που θα πρέπει να σημειώσεις είναι ότι η σύνοδος των Φώτων με τον Ποσειδώνα δημιουργεί εξιδανικευμένες συνθήκες και το πιθανότερο είναι να μην μπορείς να είσαι αντικειμενικός κάτι που θα σε οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια. Ιδιαίτερα θα σε βοηθήσει η διαίσθησή σου και τα εξάγωνα των Φώτων και του Ποσειδώνα με τον Άρη στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω που σε προσγειώνουν και σου δίνουν τον κατάλληλο δυναμισμό για να δράσεις. Ιδανικές είναι οι συνθήκες για να ασχοληθείς με την πνευματική σου εξέλιξη.
Στις 21.03 η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να σε οδηγήσει στο να πεις πράγματα και καταστάσεις που έρχονται από το παρελθόν σε σχέση με τον έρωτα ή με τον ευρύτερο περιβάλλον σου που δεν εννοείς ή στα οποία δεν μπορείς να ανταποκριθείς κάτι που θα σε οδηγήσουν στο θα σε οδηγήσει στο να εκτεθείς. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 – 21 Ιουλίου)
Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς από τις 05.03 δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα σε σχέση με ταξίδια και επαφές στο εξωτερικό όπου θέλεις να έχεις γι’ αυτό είναι προτιμότερο εάν θέλεις να ταξιδέψεις να προσπαθήσεις να μεταθέσεις στην ημερομηνία διαφορετικά αν αυτό δεν είναι εφικτό να προσπαθήσεις να διοργανώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ταξίδι σου έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου τις πιθανότητες για καθυστερήσεις ή αναβολές. Καλό είναι να αποφύγεις επίσης αυτή την εποχή σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου και πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλον καθώς η ασυνεννοησία και οι παρερμηνείες μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις που θα οδηγήσουν σε σύγκρουση.
Ο Δίας στον Τοξότη επηρεάσει το δεκαήμερο σου και είναι γεγονός ότι το πιθανότερο που μπορεί να προκύψει στην καθημερινότητά σου είναι να επιβαρυνθεί το πρόγραμμά σου με αγγαρείες και υποχρεώσεις της δουλειάς, το βέβαιο είναι όμως ότι αυτό λειτουργεί άκρως βοηθητικά στο συγκεκριμένο τομέα καθώς δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον, κάτι που είναι σημαντικό για εσένα. Νέες ευκαιρίες εργασιακές μπορεί να προκύψουν.
Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο Προσωπικό Ωροσκόπιο.

Πηγή: Astrologos.gr