1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 20 – 29 Ιανουαρίου)
Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου στις 01.03 και σε καθιστά πρωταγωνιστή για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στην ερωτική ζωή καθώς θέλεις να είσαι στο προσκήνιο, διεκδικείς με δυναμικό τρόπο τις ανάγκες σου, διεκδικείς με δυναμικό τρόπο το αντικείμενο του πόθου σου. Η γοητεία σου είναι μεγάλη γι’ αυτό και μπορεί να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες στην προσωπική σου ζωή. Στις 06.03 ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο και σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις ριζικά νοοτροπίες, στερεότυπα και απόψεις που μπορεί να σου έχει εμφυσήσει οικογένειά σου καθώς δεν είναι αυτές που θα σε οδηγήσουν στην πορεία που επιθυμείς από δω και στο εξής. Πιθανή είναι η μετακίνηση σου μακριά από την πατρική οικογένεια, μία επιλογή σημαντική για εσένα.
Στις 21.03 Τρίτη ο Ήλιος περνάει στον Κριό και η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά ζητήματα επαφών και ταξιδιών με το εξωτερικό, νομικών θεμάτων που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, σχέσεων με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον που καλείσαι να κλείσεις. Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς στρέφοντας και το ενδιαφέρον σου σε ότι σου δημιουργεί ασφάλεια και σε ότι σου χαρίζει απόλαυση. Το πάθος στον έρωτα απογειώνεται.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 30 Ιανουαρίου – 8 Φεβρουαρίου)
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 06.03 σε ωθεί σε μία νέα αρχή σε ότι αφορά υλικές και συναισθηματικές του ανάγκες όμως η πραγματικότητα είναι ότι η σύνοδος των Φώτων με τον Ποσειδώνα σου δημιουργεί πιθανά αυταπάτες και δεν αποκλείεται αν δεν ακούσεις τη διαίσθησή σου και αφεθείς το συναίσθημα να πάρεις λάθος αποφάσεις που θα σου κοστίσουν οικονομικά και ψυχικά. Τα εξάγωνα των Φώτων και του Ποσειδώνα με τον Άρη στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω λειτουργούν βοηθητικά καθώς σου δίνουν λογική, ρεαλισμό αλλά και δυναμισμό για να δράσεις και να αντιδράσεις εκεί που πρέπει γι’ αυτό μην αφήνεσαι στην ευαισθησία και στο έντονο συναίσθημα γιατί θα χάσεις.
Στις 21.03 η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και πάλι ζητήματα οικονομικά του παρελθόντος που θα πρέπει να λύσεις όμως οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες καθώς μπορεί να μπεις στη διαδικασία να δώσεις υποσχέσεις που δεν θα είναι εύκολο να κρατήσεις ή να σου δοθούν οι υποσχέσεις που δεν είναι εφικτές. Καλό είναι να αποφύγεις τις οποίες οριστικές αποφάσεις.

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:

3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 9 – 18 Φεβρουαρίου)
Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς από τις 05.03 εντείνει πιθανή ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοεκτίμησης που μπορεί να υπάρχει καθώς σε βάζει σε μία εσώτερη διεργασία σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές του ανάγκες και κατά πόσο είσαι ικανοποιημένος με το εισόδημά σου αλλά και την ερωτική σου ζωή. Είναι η κατάλληλη εποχή να καταλάβεις ότι η προσωπικότητά σου δεν συνδέεται άμεσα με τον προϋπολογισμό σου και όταν επιστρέψει σε ορθή πορεία ο Ερμής να κινηθείς δυναμικά σε αποφάσεις που μπορεί να έχεις πάρει σε ότι αφορά το οικονομικό και ερωτικό πεδίο. Καλό είναι να αποφύγεις οποιεσδήποτε συμφωνίες οικονομικές γιατί το πιθανότερο είναι να μην ισχύσουν.
Ο Δίας στον Τοξότη επηρεάσει το δεκαήμερο σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορείς να έχεις, να προωθήσεις ομαδικές προσπάθειες και δράσεις που σε ενδιαφέρουν, να πραγματοποιήσεις με σημαντικές γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα σταθούν αρωγοί στα οποία σχέδιά σου, κάτι που το είναι σημαντικό για σένα. Οι νέες γνωριμίες αυτές μπορεί να πρωταγωνιστήσουν και στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται φίλοι να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους.

Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο Προσωπικό Ωροσκόπιο.

Πηγή: Astrologos.gr