1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 – 31 Δεκεμβρίου)
Η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο στις 01.03 και η ανάγκη σου να απολαύσεις μικρά πράγματα της ζωής που σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα είναι έντονη. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε σπατάλες και περιττές αγορές που μπορεί να σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού καθώς αργότερα πιθανά να ανακαλύψεις ότι αγόρασες πράγματα που δεν χρειαζόσουν. Η προσωπική σου ζωή μπορεί να απογειωθεί καθώς το πάθος είναι έντονο. Στις 06.03 ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο και σε προδιαθέτει να αλλάξεις ριζικά τρόπο προσέγγισης και νοοτροπίες σε ότι αφορά τον έρωτα και πως τον διαχειρίζεσαι. Μεγάλες είναι οι πιθανότητες για νέες γνωριμίες που θα έρθουν κεραυνοβόλα στη ζωή σου όμως να θυμάσαι ότι με τον ίδιο ξαφνικό τρόπο μπορεί να φύγουν.
Στις 21.03 Τρίτη ο Ήλιος περνάει στον Κριό και η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σε καλεί να επικεντρωθείς σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο καθώς ήρθε η ώρα να κλείσεις ζητήματα που αφορούν τους συγκεκριμένους τομείς κάτι όμως που δεν μπορεί να γίνει χωρίς νευρικότητα γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και απογειώνει το κέφι σου, τη διάθεση για διασκέδαση και κυρίως την διάθεση για φλερτ καθώς η ανάγκη σου να αρέσεις είναι χαρακτηριστική.

Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!

2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1 – 9 Ιανουαρίου)
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 06.03 δημιουργεί συνθήκες για μία νέα αρχή σε ότι αφορά την επικοινωνία με το στενό σου περιβάλλον, ζητήματα εμπορικά και επικοινωνιακά που μπορεί να σε ενδιαφέρουν έντονα, σε ότι αφορά γνώσεις και σεμινάρια που θέλεις να παρακολουθήσεις. Καλό είναι όσον αφορά τις σχέσεις σου να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς η σύνοδος των Φώτων με τον Ποσειδώνα δεν σου αφήνει περιθώρια για να δεις αντικειμενικά την πραγματικότητα, έχεις την τάση να ωραιοποιήσει πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Τα εξάγωνο των Φώτων και του Ποσειδώνα με τον Άρη στον Ταύρο και τον Κρόνο στο ζώδιό σου μόνο βοηθητικά μπορούν να βοηθήσουν, παρόλα τα αυτά καλό είναι να αποφύγεις συμφωνίες αυτή την περίοδο.
Στις 21.03 η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς φέρνει στο προσκήνιο και πάλι ζητήματα του παρελθόντος που αφορούν αδέρφια, ξαδέρφια, στενούς φίλους και καλά θα κάνεις να είσαι ειλικρινής μαζί τους και να μην δίνεις υποσχέσεις που το πιθανότερο είναι ότι δεν μπορείς να κρατήσεις. Επιτακτική είναι η ανάγκη να αποφύγεις συμφωνίες εμπορικής φύσεως που δεν θα εξελιχθούν πιθανά όπως περιμένεις.

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:

3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 10 -19 Ιανουαρίου)

Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς από τις 05.03 σε βάζει σε μία έντονη εσωτερική διεργασία σε σχέση με το κοντινό σου περιβάλλον και κατά πόσο τα άτομα που σε περιτριγυρίζουν και είναι σημαντικά για σένα αντιλαμβάνονται αυτά που θέλεις μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σου με τον τρόπο που εσύ επιθυμείς. Προβλήματα επικοινωνίας που θα παρουσιαστούν είναι χαρακτηριστικά γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην επιδιώξεις να πραγματοποιήσει σημαντικές συζητήσεις αυτή την περίοδο καθώς το πιθανότερο είναι να καταλήξουν σε παρεξηγήσεις και σε συγκρούσεις που θα φέρουν προβλήματα.

Ο Δίας στον Τοξότη επηρεάσει το δεκαήμερο σου και είναι γεγονός ότι νιώθεις σαν να υπάρχει πάντα δίπλα σου ένας φύλακας άγγελος που στις δύσκολες στιγμές σου είναι εκεί για να σου δώσει την ώθηση ή να σε προφυλάξει από τις κακοτοπιές. Ήρθε τώρα η στιγμή να αντιμετωπίσεις με αγάπη ζητήματα του παρελθόντος και πληγές που μπορεί να σε απασχολούν καθώς αντιμετωπίζοντας τα με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να τα ξεπεράσεις και να περάσεις σε ένα νέο στάδιο στη ζωή σου.

Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο Προσωπικό Ωροσκόπιο.

Πηγή: Astrologos.gr