1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 19 – 29 Φεβρουαρίου)
Η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο στις 01.03 και απογειώνει το συναισθηματισμό και τη διαρκή διάθεση να δημιουργήσεις ένα ρομαντικό και ονειρικό κλίμα στη σχέση σου καθώς η ανάγκη να βρεθείς με τον άνθρωπό σου μακριά από όλους και όλα είναι εντονότερη από ποτέ. Στις 06.03 ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο και έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στις φιλικές του σχέσεις καθώς τώρα είναι η στιγμή που θα απομακρυνθείς από πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να συμβαδίσουν με τη σκέψη και τη νοοτροπία σου αλλά και θα βάλεις στη ζωή σου νέους ανθρώπους που έχουν κάτι πρωτοποριακό να σου δώσουν. Νέοι στόχοι και φιλοδοξίες είναι πολύ πιθανές.
Στις 21.03 Τρίτη ο Ήλιος περνάει στον Κριό και η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού και καλείσαι να αντιμετωπίσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους αλλά επίσης και συναισθηματικής φύσεως που μπορεί να δημιουργούν αναταραχές στην προσωπική σου ζωή. Καλό είναι να περιορίσεις τη νευρικότητα γιατί δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα. Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και σου δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσεις δυναμικά τις ανάγκες σου στον ερωτικό τομέα καθώς η γοητεία σου είναι εμφανής και είναι απίθανο να περάσεις απαρατήρητος όπου κι αν βρεθείς. Σημαντικές μπορεί να είναι οι γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1 – 10 Μαρτίου)
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 06.03 ανοίγει μία νέα πορεία σε όλους τους τομείς της ζωής σου, κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, όμως είναι γεγονός ότι η σύνοδος των Φώτων με τον Ποσειδώνα δημιουργεί θολό τοπίο και δεν θα σου είναι εύκολο να δεις ξεκάθαρα αν πρόσωπα που σε προσεγγίζουν και προτάσεις που δέχεσαι είναι ειλικρινείς καθώς εξιδανικεύεις και δημιουργείς ένα ονειρικό κλίμα και αυτό το πιθανότερο είναι να αποβεί εις βάρος σου. Τα εξάγωνα των Φώτων και του Ποσειδώνα με τον Άρη στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω λειτουργούν άκρως βοηθητικά καθώς εφοδιάζουν με λογική, δυναμισμό και πείσμα, καλά θα κάνεις όμως να αφήσεις αυτή την περίοδο να περάσει και να πάρεις αποφάσεις όταν μπορείς να δεις αντικειμενικά την πραγματικότητα.
Στις 21.03 η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο εκκρεμούσες καταστάσεις του παρελθόντος σε ότι αφορά τις προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες, θα πρέπει όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί μπορεί να δώσει υποσχέσεις στις οποίες δεν θα σου είναι εύκολο να ανταποκριθείς.

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:

3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 11 – 20 Μαρτίου)
Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου από τις 05.03 σε ωθεί σε μία έντονη διεργασία εσωτερική σε ότι αφορά την προσωπικότητά σου, στο κατά πόσο χειρίζεσαι όπως εσύ επιθυμείς ζητήματα σημαντικά για εσένα ,όπως η προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, σε ότι αφορά το πόσο ικανοποιημένος είσαι με την πορεία που έχεις αποφασίσει για εσένα. Καλό είναι αυτή την περίοδο να αποφύγεις πιθανές συνεργασίες και συμφωνίες καθώς το πιθανότερο είναι να μην έχουν γερές βάσεις και να οδηγήσουν σε αρνητικές καταστάσεις που μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν. Σκέψου καλά τις κινήσεις σου αυτή την εποχή και όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 28.03 μπορείς να κινηθείς δυναμικά παίρνοντας πρωτοβουλίες.
Ο Δίας στον Τοξότη επηρεάσει το δεκαήμερο σου και σου δίνει όλη του την εύνοια σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς πολύ πιθανές είναι οι προτάσεις ή η προσωπική σου εξέλιξη στην ήδη υπάρχουσα επαγγελματική στέγη. Προσοχή μόνο θα πρέπει να δείξεις την αμετροέπεια γιατί μπορεί να θέσεις στόχους που δεν είναι εύκολο να επιτύχεις αλλά επίσης δεν είναι εύκολο αυτό να το δεις.

Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο Προσωπικό Ωροσκόπιο.

Πηγή: Astrologos.gr