1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 23-31 Αυγούστου)
Η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο στις 01.03 και το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στην καθημερινότητα και στην εργασία καθώς μέσα από αυτήν παίρνεις ιδιαίτερη ικανοποίηση με το να προσφέρει τον καλύτερο σου εαυτό. Έχεις τη δυνατότητα αυτή την περίοδο να ασχοληθείς με το σώμα σου και την βελτίωση του αγοράζοντας ανάλογα προϊόντα. Στις 06.03 ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο και έρχεται για να αλλάξει ριζικά τη νοοτροπία σου, την προσωπική σου κοσμοθεωρία θέλοντας να σου εμφυσήσει νέα πνευματικά αντικείμενα με τα οποία μπορείς να ασχοληθείς. Πιθανό είναι να απομακρυνθείς από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος.
Στις 21.03 Τρίτη ο Ήλιος περνάει στον Κριό και η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σηματοδοτεί για εσένα το κλείσιμο σημαντικών υποθέσεων σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν αλλά και θέματα συναισθηματικής φύσεως που μπορεί να υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην απολυτότητα γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει έντονα προβλήματα. Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και είναι πια η δική σου στιγμή να φλερτάρεις, να επικοινωνήσεις, να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό στη σχέση σου και κυρίως να προσέχεις τον εαυτό σου καθώς έχεις έντονα την ανάγκη για καλλωπισμό.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1 – 11 Σεπτεμβρίου)
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 06.03 επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς σου δίνει τη δυνατότητα για ένα νέο ξεκίνημα κάτω όμως από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες καθώς η σύνοδος των Φώτων με τον Ποσειδώνα δημιουργεί θολό κλίμα και δεν έχεις τη δυνατότητα να δεις αντικειμενικά ποια είναι τα πρόσωπα με τα οποία μπορείς να συνεργαστείς ή να βρεθείς μαζί του σε προσωπικό επίπεδο και ποια όχι. Η διαίσθησή σου είναι κυρίαρχο όπλο καθώς επίσης και τα εξάγωνα των Φώτων και του Ποσειδώνα με τον Άρη στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω που σε αναγκάζουν να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και δυναμικά κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες.
Στις 21.03 η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε ωθεί να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή σε ότι αφορά συζητήσεις που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και έρχονται τώρα και πάλι στο προσκήνιο, ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι γιατί μπορεί είτε να υποσχεθείς είτε να σου υποσχεθούν πράγματα που δεν θα είναι εφικτά να πραγματοποιηθούν.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12-22 Σεπτεμβρίου)
Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς από τις 05.03 σε ωθεί να στραφείς εσωτερικά και να κάνεις την απαραίτητη διεργασία αυτή την περίοδο που θα σε οδηγήσει στα καλύτερα συμπεράσματα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή αλλά και συνεργασίες που μπορεί να είναι σημαντικές για εσένα. Κυρίαρχο στοιχείο αυτή την περίοδο είναι η δυσκολία στην επικοινωνία και οι καθυστερήσεις γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην επιδιώξεις σημαντικές συζητήσεις που το πιθανότερο είναι να μην έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα αλλά και να μην πραγματοποιήσει σημαντικές κινήσεις που δεν θα έχουν την εξέλιξη που περιμένεις.
Ο Δίας στον Τοξότη επηρεάσει το δεκαήμερο σου και σε εφοδιάζει με την κατάλληλη αισιοδοξία, θετική σκέψη και ηρεμία σε οικογενειακό επίπεδο που βοηθούν στο να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις και στα όποια προβλήματα που πιθανά αντιμετωπίζεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σημαντικά ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να προκύψουν που αν τα χειριστείς με σύνεση θα αποδώσουν τα μέγιστα για εσένα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στην οικεία σου όπως μία μετακόμιση καθώς επιθυμείς να ξεκινήσεις τη δική σου οικογένεια.
Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο Προσωπικό Ωροσκόπιο.

Πηγή: Astrologos.gr