1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 20 – 29 Ιανουαρίου)

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 04.02 ενισχύει τον συναισθηματισμό και το ρομαντισμό που νιώθεις, καθώς είσαι διατεθειμένος να προσφέρεις τα πάντα στο σύντροφό σου αλλά και σε όποιον ζητήσει τη στήριξή σου. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες θα πρέπει όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς η ανάγκη σου για εξιδανίκευση μπορεί να σε οδηγήσει στο να αποφεύγεις την πραγματικότητα και αυτό αργά ή γρήγορα θα σου κοστίσει. Στις 14.02 ο Άρης περνάει τον Ταύρο προκαλώντας ένταση στο οικογενειακό περιβάλλον, καθώς έρχονται στην επιφάνεια οργή και καταπιεσμένος θυμός από καταστάσεις που έχεις βιώσει στην οικογένειά σου και δεν θα είναι δύσκολο να μπεις σε διαδικασία συγκρούσεις που θα σου κοστίσει αρκετά.

Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου που πραγματοποιείται την ίδια μέρα και καλείσαι να έρθεις αντιμέτωπος με ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν εκκρεμότητες ή λογαριασμούς που πιθανά υπάρχουν και είναι χρυσή ευκαιρία να οριστικοποιήσεις ζητήματα που σε απασχολούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η διορατικότητα αλλά και η έντονη δραστηριοποίηση σου θα σε βοηθήσουν στο να εκμεταλλευτείς αυτή τη συγκυρία προς όφελός σου.

Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 30 Ιανουαρίου – 8 Φεβρουαρίου)

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 04.02 δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για μία νέα αρχή σε όλους τους τομείς της ζωής σου, κυρίως όμως σε ότι αφορά συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις, καθώς σου δίνεται η δυνατότητα για να επεκτείνεις άκρως θετικά τις ήδη υπάρχουσες ή για νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν και να σου δώσουν την ευκαιρία να κάνεις ευνοϊκά βήματα προς ένα νέο μονοπάτι. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη σε εφοδιάζουν με γρήγορη σκέψη και αποφασιστικότητα, καθώς επίσης και θετική διάθεση που θα βοηθήσουν καθοριστικά τις όποιες κινήσεις σου ή αποφάσεις που θα πάρεις.

Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει την εξιδανίκευση σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να περάσεις μοναδικές στιγμές για δύο με το σύντροφό σου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου στον Αιγόκερω και είναι γεγονός ότι μπορεί να μπει σε μία διαδικασία που να σε οδηγήσει σε εσωστρέφεια και θλίψη, καθώς πιθανή απογοήτευση και κατήφεια να σε προβληματίσουν σε σχέση με την προσωπική σου ζωή.

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 9 – 18 Φεβρουαρίου)

Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 01.02 δεν αποκλείεται να δυναμιτίσει το κλίμα στις φιλικές του σχέσεις, καθώς ανασφάλειες, απωθημένα, ενοχές και φόβοι έρχονται στην επιφάνεια με ορμή και πιθανά να μπεις στη διαδικασία να προσπαθήσεις να χειραγωγήσεις ή να κατευθύνεις πρόσωπά τους ήχους του περιβάλλοντος που είναι βέβαιο ότι θα αντιδράσουν με έντονο τρόπο.

Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό να δρομολογήσει εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται μέσα από το φιλικό σου περίγυρο να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα ανατρέψουν τα πάντα στον έρωτα και θα δημιουργήσουν ένα καρδιοχτύπι. Στις 13.02 με τη σύνοδος Άρη – Ουρανού στον Κριό σε ωθεί σε δυναμικές κινήσεις σε ότι αφορά συλλογικές δράσεις που μπορεί να συμμετέχεις ή στόχους και φιλοδοξίες προσωπικού σου, γι’ αυτό μη χάσεις την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς τις οποίες συγκυρίες προς όφελός σου. Στις 23.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το πάθος την ανασφάλεια και πιθανές εμμονές στο ερωτικό πεδίο, γι’ αυτό προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία αυτά σου τα συναισθήματα.

Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο Προσωπικό Ωροσκόπιο.

Πηγή: Astrologos.gr